Vltavotýnské lahůdky vás zvou na koncert Olympic

Vážení zákazníci, Vltavotýnské lahůdky vás zvou na koncert kapely Olympic, který se uskuteční 30. července v třeboňském zámeckém parku. Kromě skvělé hudby legendární české kapely si můžete vychutnat plněné bagety, lahodné sýrové misky nebo čerstvé sendviče, které pro vás připraví právě Vltavotýnské lahůdky. Vážení zákazníci, Vltavotýnské lahůdky vás zvou na koncert kapely Olympic, který se uskuteční 30. července v třeboňském zámeckém parku. Kromě skvělé hudby legendární české kapely si můžete vychutnat plněné bagety, lahodné sýrové misky nebo čerstvé sendviče, které pro vás připraví právě Vltavotýnské lahůdky.

projít na článek

Vltavotýnské lahůdky na Borovanském borůvkobraní

Také letos se Vltavotýnské lahůdky prezentovaly v rámci Borůvkobraní, které proběhlo v Borovanech ve dnech 11.-12.7.2015. V nabídce byly Borůvková kostka, Borůvkové knedlíky a borůvkový Týnek. Všechny tyto výrobky mohou zákazníci nakoupit v prodejnách Tre

projít na článek

Návod, jak objednávat na našem e-shopu

Natočili jsme pro Vás krátké instruktážní video, jak snadno a rychle objednat Vltavotýnské lahůdky pro Vaši oslavu, párty apod.

projít na článek

E-shop Vltavotýnských lahůdek

Chystáte oslavu nebo párty? Nyní si můžete objednat naše Vltavotýnské lahůdky z pohodlí domova a vyzvednout si je ve Vaší oblíbené prodejně.

projít na článek

Ochutnávky Jogurťáčka

16.7.2012 V rámci borovanského Borůvkobraní představily Vltavotýnské lahůdky nové výrobky Jogurťáčka a Borůvkové kynuté knedlíky. Jogurťáčka mohli přítomní zákazníci přímo ochutnat. 16.7.2012 V rámci borovanského Borůvkobraní představily Vltavotýnské la

projít na článek

Dortová kolekce

Plánujete oslavu? Rádi byste si objednali dost? Vltavotýnské lahůdky si pro Vás připravily dortovou kolekci. Dorty na svoji oslavu a nejen to, můžete objednat z pohodlí domova na e-shopu!

projít na článek