Voda

Přijedeme, opravíme, uděláme. Vše co si jen můžete přát. Naše služby představují kvalitu, rychlost a spolehlivost. Vodoinstalaterské práce. Provádíme montáž rozvodů z plastů, oceli a mědi Provádíme kompletní rekonstrukce rozvodů vody ležatých i stoupacích v činžovních panelových a rodinných domech Kompletní rekonstrukce bytových jader a koupelen včetně dodávky zařizovacích předmětů Výměna a montáž bytových vodoměrů Montáž domácích vodáren Dodávka a montáž zařizovacích předmětů (WC, umyvadla, vodovodní baterie, sprchové kouty, vany – klasické i rohové) Výměna a montáž ohřívačů vody TUV Nabízíme: Jádrové vrtání Proplachy a tlakové zkoušky topení Kamerové prohlídky kanalizací Čištění kanalizace Dezinfekce potrubí The post Voda first appeared on Jára Instalaterství.

projít na článek

Tepelné čerpadlo vzduch-voda nebo země-voda?

Tepelná čerpadla jsou trvalým řešením pro vytápění domu nebo bytu i pro ohřev vody. Pracují s vysokou úsporou energie, nezatěžují životní prostředí a jejich pořízení je podporováno řadou dotačních programů. Při pořízení nové technologie je však třeba dobř

projít na článek

Slzy vs mořská voda: Proč jedno štípe a druhé ne?

Zajímalo vás někdy, při relaxaci v mořské vodě, proč přestože jak mořská voda, tak i slzy jsou slané, nám slzy v očích nevadí, zatímco mořská voda nás v očích štípe? Odkud se bere tento rozdíl?

projít na článek

Hotel Thermal, Karlovy Vary

Tepelné čerpadla voda/voda, celkový topný výkon cca 600 kW Článek Hotel Thermal, Karlovy Vary se nejdříve objevil na Klimatizace, tepelná čerpadla a ohřev TUV – CIUR a.s..

projít na článek

Neteče pitná voda aneb jak se zachovat při narušení dodávky

V případě narušení dodávek pitné vody (ve smyslu voda teče, avšak ve snížené kvalitě) je nezbytné postupovat s maximální zodpovědností, aby bylo zajištěno bezpečné použití vody pro lidskou spotřebu. Klíčem k úspěšnému řešení takové situace je pečlivé ověř

projít na článek

Partner volejbalového oddílu AERO Odolena Voda

The post Partner volejbalového oddílu AERO Odolena Voda appeared first on PATROL group s.r.o..

projít na článek