Vodítko okraje a prošívání - šicí stroj

Návod na nasazení a použití pomocného vodítka pro prošívání látky - šicí stroje Lucznik. Vodítko okraje a prošívání pro šicí stroj Lucznik. Vodítko Lucznik se hodí pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek

Šicí stroje Lucznik Vás okouzlí barvami

Pojďte se vynořit z šedi běžných dnů a oživte svůj domov jedním z těchto barevných šicích strojů Lucznik. Jahodově červený šicí stroj Lucznik Mia, tyrkysově modrý šicí stroj Lucznik Ivonne a žlutý šicí stroj Lucznik Sylvie.

projít na článek

Šicí stroj Lucznik Marilyn - kde vzal svůj půvab?

Šicí stroj Lucznik Marilyn v sobě skrývá více, než se na první pohled zdá. Je inspirovaný sílou, odhodláním a přitom je to tak půvabný a ženský šicí stroj. Skrývá se za tím něco víc? 

projít na článek

Šicí stroj levně

Hledáte-li šicí stroj, který by byl levný, ale přitom kvalitou splňoval představy domácího šicího stroje, který poslouží pro běžné šití a přitom se výkonem vyrovná i vyšším třídám? Pak je zde aktuálně nabídka na šicí stroj Lucznik Anna, který je kvalitním

projít na článek

Patka na rovný steh - šicí stroj

Patka na rovný steh se používá pro dokonale rovné prošívání materiálu ve více vrstvách (vč. zpětného stehu). Ideálních výsledků dosáhnete v kombinaci s vodítkem.

projít na článek

Začátky - jak obsluhovat šicí stroj

Jak zprovoznit šicí stroj, jak navléknout horní nit, jak navinout cívku spodní niti. Rady a tipy do začátku šití na domácím šicím stroji - Lucznik 2005 Amelia II

projít na článek