Vodní elektrárnu Lipno navštívilo 2000 lidí, pro zájem ČEZ prohlídky prodloužil

Vodní elektrárnu Lipno I. navštívilo do konce září téměř 2000 lidí, podobně jako loni. Prohlídky vodního díla, při nichž se lidé podívali 160 metrů pod hladinu lipenské nádrže, ČEZ pro velký zájem o měsíc prodloužil. Teď ČEZ spouští virtuální prohlídky elektrárny Dlouhé stráně, informoval mluvčí temelínské elektrárny Marek Sviták. Lipno I. je nejvýkonnější zdroj takzvané Vltavské kaskády.

projít na článek

Skleníky s vodní mlhou: Inovace ve způsobu pěstování rostlin

Jednou z nejnovějších inovací v oblasti skleníků je využití vodní mlhy pro zvýšení či udržení vlhkosti. Tato technologie nabízí řadu výhod oproti tradičním metodám zavlažování. The post Skleníky s vodní mlhou: Inovace ve způsobu pěstování rostlin first ap

projít na článek

Návštěva z erfurtského sboru

Tuto neděli navšťívilo náš sbor několik bratří a sester z Erfurtu společně s kazatelem Udo Hermannem, který nám posloužil Božím slovem.

projít na článek

Prezentace ke stažení: Setkání úseku vodního hospodářství MZe s pracovníky vodoprávních úřadů

Ve dnech 2.–3. října 2017 proběhlo pravidelné pracovní setkání odborných útvarů sekce vodního hospodářství Ministerstva zemědělství s pracovníky vodoprávních úřadů obcí s rozšířenou působností, krajských úřadů a vojenských újezdů, za přítomnosti zástupců

projít na článek

Čaje vhodné k vodní dýmce

K vodní dýmce se tradičně popíjí čaje spíše silnějších chutí. Kombinace výrazných tabákových příchutí a jemných tónů čistých vysoce kvalitních čajů nejde moc dohromady. V tomto videu můžete vidět návod na přípravu čajů Rize, Tuareg a Karkáde.

projít na článek