Vodní nádrž Lipno

Vodní nádrž Lipno – největší umělé jezero v České republice, právem nazývané „jihočeské moře“ se nachází v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Se svou délkou 42,5 km a šířkou až 10km je největší vodní plochou v České Republice. Přijeďte se k nám nejen ubytovat do Landal Marina Lipno na břeh Lipenského jezera, ale i se něco dozvědět a přiučit o tomto unikátním vodním díle jako takovém.

projít na článek

Vodní nádrž Bedřichov

Vodní nádrž Bedřichov se nachází na Černé Nise nedaleko Liberce. Vyhledávané místo přírodního koupání je unikátní krásnou chráněnou krajinou, ale i tím, že se jedná o nejvýše položenou vodní nádrž v Čechách.

projít na článek

Vyhlídkové plavby po Lipně

Chcete si prohlédnout vodní nádrž Lipno z jiné prespektivy? Pronajměte si motorový člun i s kapitánem a poznáte místa, kam se jen tak nedostanete.

projít na článek

Letní prohlídky vodní elektrárny Lipno se pro velký zájem o měsíc prodlouží

Na enormní zájem o prohlídku vodní elektrárny Lipno I zareagovala společnost ČEZ. O měsíc prodloužila možnost, kdy se veřejnost může zdarma podívat přímo do nitra tohoto unikátního vodního díla. Během tří zářijových víkendů bude moci lipenskou vodní elekt

projít na článek

Aquaworld Lipno nad Vltavou

Aquaworld Lipno je centrum nekončících vodních radovánek pro děti i dospělé v těsné blízkosti našeho areálu Landal Marina Lipno. Můžete zde relaxovat nebo aktivně odpočívat za každého počasí na Lipně.

projít na článek

ČEZ kolem Lipna

ČEZ kolem Lipna  18.8.2024  Marina Lipno Vidíme se na startu? V neděli 18. srpna se koná cyklozávod ČEZ Kolem Lipna pro MTB a Gravel, který je vhodný pro dospělé i děti. Startujeme z Mariny Lipno nad Vltavou a cíl závodu je ve Frýdavě. Odtud pojedeme z

projít na článek