VODOVODY A KANALIZACE 21. mezinárodní vodohospodářská výstava

Představili jsme jak tradiční sortiment, tak i novinky jako jsou multiparametrální sondy MANTA+, průtokoměr ISCO LaserFlow, hladinoměry Ijinus a další přístroje. The post VODOVODY A KANALIZACE 21. mezinárodní vodohospodářská výstava appeared first on Specialista na vzorkovače, průtokoměry a monitorovací stanice.

projít na článek

21.mezinárodní výstava Vodovody Kanalizace 2019

Ani letos nechybíme na výstavě Vod-Ka. Přijďte za námi do stánku číslo 10 v hale 3. Jsme tady dnes, zítra a ve čtvrtek. Článek 21. mezinárodní výstava Vodovody Kanalizace 2019 se nejdříve objevil na Katko s.r.o..

projít na článek

Mezinárodní výstava IPPE 2020 USA

Bioveta se zúčastnila dalšího ročníku mezinárodní výstavy IPPE v Atlantě, USA.

projít na článek

Novinky v TECHNOAQUA

Vzhledem k tomu, že se s Vámi nemůžeme setkávat osobně na oblíbených hromadných akcích, na které jsme se tešili, jako je například tradiční seminář v Moravské Třebové anebo veletrh Vodovody a kanalizace, rozhodli jsme se Vás s tím, co se u nás děje nového

projít na článek

Nevíte, kudy Vám vede kanalizace?

Pomocí trasovacího zařízení Vám přesně vytrasujeme průběh Vaší kanalizace s měřením hloubky potrubí pod povrchem až do 10m. The post Nevíte, kudy Vám vede kanalizace? first appeared on EKOLSERVIS s.r.o..

projít na článek

Mezinárodní den archeologie: Výstava vArcheoparku Pavlov

Srdečně Vás zveme na výstavu spojenou s komentovanými prohlídkami v rámci Mezinárodního dne archeologie dne 19. října 2019! Otevření výstavy s možností spatřit originální nález mamutího klu z období mladého paleolitu s rytinou, která bývá někdy int

projít na článek