Vojenský historický ústav

Vojenský historický ústav Praha @media only screen and (max-width: 2399px) { .elementor-element.elementor-element-a062bc0 .eael-filterable-gallery-item-wrap { width: 25%; } }@media only screen and (max-width: 1024px) { .elementor-element.elementor-element-a062bc0 .eael-filterable-gallery-item-wrap { width: 50%; } }@media only screen and (max-width: 767px) { .elementor-element.elementor-element-a062bc0 .eael-filterable-gallery-item-wrap { width: 100%; } } další výstavy Článek Vojenský historický ústav se nejdříve objevil na Film Dekor.

projít na článek

KUTNÁ HORA HISTORICKÝ DŮM SE ZAHRADOU

Exkluzivně Vám nabízíme historický dům v městské části Hlouška, v klidné a málo frekventované ulici, postavený na konci 18. století. Samostatně stojící dům na pozemku o velikosti téměř 600 m² je dvoupatrový, kdy přízemí sloužilo jako technická část domu (

projít na článek

Dubnové kurzy v SZÚ

Strojírenský zkušební ústav v Brně připravuje na duben různé odborné kurzy.

projít na článek

Galavečer SZÚ

Při příležitosti oslav 50 let užívání jména Strojírenský zkušební ústav se dne 21. 10. 2015 konal galavečer s kulturním programem pro významné klienty a partnery SZÚ.

projít na článek

EZU slaví 90 let

Elektrotechnický zkušební ústav, Praha - člen CQS, letos slaví kulaté výročí od svého založení. K příležitosti 90 let existence vytvořili památné logo.

projít na článek

Nabídka služeb Zkoušení u SZÚ, s.p.

Představujeme Vám nabídku služeb s oblasti ZKOUŠENÍ u našeho člena SZÚ s.p. - Strojírenský zkušební ústav.

projít na článek