Vojtěch Seman: Náplň studia byla dosti pestrá

Náplň studia byla dosti pestrá. Myslím si, že po absolvování prvního ročníku student získá celistvý pohled na TČM. Díky prvního ročníku si pak student může lépe vybrat svou specializaci, jelikož už získá povědomí, co ho opravdu v rámci TČM naplňuje.

projít na článek

Jarní část přípravy je za námi

Motorické testování, tréninky v Praze i víkendy ve Špindlu, to byla náplň jarní části RTC.

projít na článek

Slavnostní ukončení studia

24. února 2017 od cca 16.30 hodin slavnostně předáme certifikáty o ukončení studia úspěšným absolventům. Přijďte do Sálu Vodního Draka v Dělnické 54 v Praze 7.

projít na článek

Na návštěvě u Totora. Rozhovor s oporami Studia Ghibli

Totoro, Kiki, Howl... Chtěli jste se někdy přiblížit animovaným světům Studia Ghibli? Já ano. A teď jsem měl příležitost udělat rozhovor se dvěma jeho oporami. Přímo v Tokiu.

projít na článek

Speciální mítink 2022

O víkendu 14. 15. května 2022 se uskutečnil celorepublikový Speciální Mítink Moderního sportovního karate (MSK). Tradičně toto soustředění karatistů zorganizoval oddíl z Vysokého Mýta. Přípravu, organizaci a vedení celého tréninkového mítinku zajišťoval

projít na článek

Lenka Ondrášová: Dobre sa mi učilo z vašich materiálov

Na začiatku štúdia TCM som o čínskej medicíne nevedela takmer nič. Teraz už niečo málo viem, pre mňa bola náplň semiárov určite dostatočná, veľké množstvo nových informácií, ale v prijateľnej forme, dobre sa mi učilo z materiálov od Vás, aj z kníh Vladimí

projít na článek