Volání po změně režimu v Pekingu je nebezpečné

Republikáni kritizují Bidena, že je k Číně moc měkký. To, co navrhují oni, je mnohem větší risk

  • Web: RESPEKT
  • Aktualizace: 25.5.2024
projít na článek

Telefonování a internet v Indii

Zapomeňte na neskutečně předražený český roaming! Volání v Indii je neuvěřitelně levné! Místní hovory s předplacenou Indickou SIM kartou vás přijdou na cenu od 30-ti haléřů za minutu! Volání [] INDIE - Cestování po Indii.

projít na článek

Firewall na příchozí volání

Firewall je v sítich komponenta, která pomáhá řídit a kontrolovat datový tok z a do firmy správcem sítě. Správce takto může na základě určitých pravidel definovat, který tok je žádoucí a který ne. Ten nežádoucí pak zahodit a ten žádoucí dále kontrolovat.

projít na článek

Kyselina močová: Proč jsou její zvýšené hodnoty nebezpečné?

Poslední aktualizace: 4.5.2023 Kyselina močová je látka velmi špatně rozpustná ve vodě. Při zvýšené koncentraci může vytvářet krystalky, které se pak mohou usazovat v kloubech ... Číst dále Příspěvek Kyselina močová: Proč jsou její zvýšené hodnoty nebezpe

projít na článek

Zdravé nápoje, které jsou podle odborníků ve skutečnosti pro ženy nebezpečné

Alternativy mléka, jako je ovesné, mandlové a sójové mléko, jsou nejmíň zdravé pro ženy a dospívající dívky. The post „Zdravé“ nápoje, které jsou podle odborníků ve skutečnosti pro ženy nebezpečné first appeared on ČasProŽeny.cz.

projít na článek

Ranní zprávy 8.6.2017

Klíčové události • ČR: Průmyslová produkce v květnu -2,5 % r/r. Stavební produkce v dubnu +4 % r/r. Česká národní banka (ČNB) oznámila, že v dubnu nakoupila v rámci intervenčního režimu 653 miliónů EUR a celkově od listopadu 2013 nakoupila v rámci interve

projít na článek