Volba kabelky podle outfitu

Každá z nás chce vypadat dokonale. K skvěle padnoucímu outfitu potřebujeme neméně bravurně vybranou kabelku. Ale která kabelka se hodí k jakému outfitu? Na to společně najdeme odpověď.

projít na článek

Vybíráme kabelku k zimnímu outfitu. Která je ta pravá?

Každý outfit vyžaduje jinou kabelku. Nevíte, která se nejvíce hodí k vašemu zimnímu outfitu? Dáme vám pár tipů na skvělé zimní kabelky. Také vám poradíme, jak nejlépe sladit kabelku se zimním oblečením.

projít na článek

Poznejte podzimní trendy kabelky 2017

Máme tu opět podzim a spolu s ním přicházejí i nové módní trendy. Rozhodně nás nečeká žádná nuda. Pošmourné a uplakané počasí projasní zvláště červená barvav různých odstínech. Ulice oživí i kostkový vzor a třásně. Nové trendy samozřejmě zasáhnou nejen v

projít na článek

Znáte trendy kabelky podzimní a zimní sezóny 2016? S jakou kabelkou budete in?

Konec roku je charakteristický výraznými kabelkami. Nebojte se trochy extravagance. Trendy kabelky jsou zvláště barevné kabelky se zajímavým designem.

projít na článek

Kabelky

Jak poznat pravé kabelky od padělků? Takhle! Rozdíly, které odlišují pravé kabelky od padělků Čeho si všímat? Materiálu, názvu i...

projít na článek

Tajemství zvěrokruhu: Víte, která kabelka je podle hvězd pro vás ta pravá? 2

V minulém díle jsme si představily kabelky vhodné pro ženy prvních šesti znamení zvěrokruhu. Dnes si povíme o tom, jaké kabelky se podle hvězd nejvíce hodí pro zbývající znamení Váhy, Štíra, Střelce, Kozoroha, Vodnáře a Ryby).

projít na článek