Volná místa na letní příměstský tábor

Máme stále ještě dvě místa pro děti od 6 do 12 let na letním příměstském táboře! Poprvé otevíráme tábor i pro děti, které nenavštěvují Koventinku a jejichž rodiče souzní s našimi principy. Sportovně-taneční tábor Putování po kontinentech termín: od 7. do 11. 8. 2023 čas: 8-16:30 (příchod nejpozději do 8:45) průvodce: Pavla Bízková Cena vč. celodenní stravy: 2.900 Kč Program: Každý den budeme poznávat jeden kontinent vyzkoušíme si zajímavý tanec a sport, ale i jiné aktivity s tímto kontinentem spojené (tvoření, hudba…). Amerika (Jižní i Severní) • tanec bojový tanec capoeira; živel voda; sport lakros Evropa • tanec irský tanec; živel vzduch; sport golf Austrálie • tanec bojový domorodý tanec haka; živel země, sport potápění, plavání Afrika • tanec africký tanec Waka Waka; živel oheň; sport atletika Asie • tanec tibetské tance přivolání ochránců; živel mysl; sport kendo (japonské umění boje s mečem) Malá skupinka dětí (10). Přihlášky: pel The post Volná místa na letní příměstský tábor first appeared on Koventinka.

projít na článek

Sportovní příměstský tábor 2023

Jako každý rok i letos organizujeme letní příměstský tábor se zaměřením na squash. Více podrobností na přiloženém plakátu.

projít na článek

Sportovní příměstský tábor 2022

Jako každý rok i letos organizujeme letní příměstský tábor se zaměřením na squash. Více podrobností na přiloženém plakátu.

projít na článek

Letní animační příměstský tábor 2023!

Připravili jsme pro vás již 7. ročník letních animačních příměstských táborů. Přihlášky a více informací: ZDE The post Letní animační příměstský tábor 2023! appeared first on Filmový uzel Zlín.

projít na článek

Příměstský tábor RomPraha

Víte, že o příměstský tábor RomPraha byl takový zájem, že jsme podpořili už druhý? Tentokrát pro menší děti. Probíhat bude tento celý týden. Tomášek, Petřík, Brianek, Dominik, Boris a Laurinka s Pavlíkem se na něj těší. Dnes vyrážíme do dětského světa Max

projít na článek

7. srpna začal již třetí příměstský tábor RomPraha

7. srpna začal již třetí příměstský tábor RomPraha. Šikovný Štefan Milko a stejně talentovaná Kiara Bartošova, možná budoucí moderátoři, prozrazují, co pro ně vedoucí Simona Milková a Radek Kousal připravili: První den začal návštěvou aquacentra v Letňane

projít na článek