Volné pozice pro novou divizi

KZ system Volné pozice pro novou divizi Máme více než 20 let zkušeností, které chceme předávat dál Pro společnost KZ System je důležitá odpovědnost vůči všem zákazníkům i našim zaměstnancům. Klíčovým prvkem tak pro nás je kvalita dodávaných řešení, které pomáhají zabezpečit soukromý i veřejný majetek a stabilní pracovní prostředí. Máte znalosti v oboru elektro? Nebaví vás rutinní práce? Řídíte rádi auto? U nás se rozhodně nudit nebudete! Budete pracovat v živém, přátelském a férovém prostředí. Poznáte zajímavou práci v cílevědomém kolektivu. Dostaneš zajímavé mzdové ohodnocení. Budete mít příležitost učit se a dlouhodobě se vzdělávat v oboru. Hledáme nové kolegy na pozice: Technik zabezpečovacích a kamerových systémůVedoucí technikProvozní elektrikář Co od vás očekáváme: SŠ vzdělání v oboru elektro Vyhl. 50/1978 sb. § 5 a výše Uživatelská znalost práce na PC Schopnost a ochota učit se Samostatnost, flexibilita, komunikativnost Výhodou je zkušenost (montáž/servis) s některou z technologií: EZS (PZTS), EPS, CCTV apod. Ochotu cestovat (klientskou síť máme po celé ČR) Chcete se stát součástí našeho týmu? Co vám nabízíme: Možnost zvýšení profesní kvalifikace a odborných znalostí Pestrou a různorodou práci HPP na dobu neurčitou na plný úvazek Firemní auto, které můžete používat i k soukromým účelům Firemní mobil a notebook Stravenky Velmi zajímavou nástupní mzdu + roční bonusy Více info na 800 114 116 Kanceláře společnosti a Showroom Pod Šibeníkem 1154434 01 Most Fakturační adresa Ke Koupališti 1257/4434 01 Most Všechny kontakty E-mail Nové přílež[email protected] Obecné [email protected] Servisní zá[email protected] Služby Zabezpečovací systémyKamerové systémyProtipožární systémyDocházkové a přístupové systémyDomácí videotelefony (zvonky)Počítačové sítěAnténní systémyOstatní Naše společnost realizovala projekt registrační číslo 0380001391 s názvem Kreativní vouchery pro KZS zaměřený na provedení komplexní kreativní komunikační a propagační kampaně financovaný Evropskou unií – Next Generation EU.  SledovatSledovat Článek Volné pozice pro novou divizi se nejdříve objevil na KZsystem.

projít na článek

Volné pracovní pozice

V RKrentu hledáme nadšené jedince, kteří se chtějí připojit k našemu týmu. Seznam volných pracovních pozic naleznete zde. Připojte se k nám a získejte možnost rozvoje ve stabilní a inovativní společnosti.

projít na článek

3D DOMY

3D Návrhy > 3D DOMY V září roku 2017 společnost 3D Návrhy Vám oznamuje že máme další posily a to otevření nové franšízy 3D DOMY s.r.o. Jak název napovídá otevíráme novou divizi na výstavbu rodinných domu na klíč. Vyhotovení netradičních návrhu rodinnýc

projít na článek

Jeď do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš

Poslední den v září se na pelhřimovské střelnici konal střelecký závod v dynamické střelecké disciplíně, která není v našich zemích tak obvyklá – steel challenge. Jedná se o střelbu výhradně na kovové terče, které jsou rozestaveny ve standardizovaných

projít na článek

Hledáme nové zaměstnance

Neustále rosteme a rozšiřujeme naši výrobu, proto také nabíráme nové zaměstnance.c Volné pracovní pozice: Tiskař Lakař Seřizovač Mistr výroby Asistent lakaře Zaměstnanecké výhody: měsíční prémie určené vedoucím pracovníkem výkonnostní prémie Bonus plán:

projít na článek