Vombat prodej

Prodej vombatů z východní Austrálie.Vombati obecní jsou velcí vačnatci, kteří pocházejí z Tasmánie a východní Austrálie. Od vombatů chlupatých je lze snadno odlišit podle velkého holého nosu a krátkých zakulacených uší. Dospělí samci mohou vážit až 40 kg. Mají silné nohy a zploštělá chodidla s dlouhými drápy, které jim pomáhají vyhrabávat nory dlouhé až 20 metrů s hloubkou 2 metry a to i v těžkém terénu.Žijí v lesích mírného pásma nebo v horských oblastech s vhodnou vegetací, kterou se mohou živit. Mezi přirozené predátory patří orli klínoocasí a tasmánští čerti.Vombati jsou sympatičtí a stávají se žádaným domácím mazlíčkem vhodným k ochočení. Mnoho lidí by se je přála na své letní zahradě nebo jako mazlíčka v bytě. Proto se v poslední době setkáváme s požadavky na prodej vombatů. Jak to ale je s prodejem chráněných zvířat? Na to se podíváme v našem článku.

projít na článek

Vombat

Vombat vypadá trochu jako medvěd, je to ale vačnatec příbuzný koalám. Také jej lze přirovnat k velmi přerostlému křečkovi, protože si hrabe nory a živí se převážně trávou. Zajímavostí je, že se útočníkům brání svým mohutným pozadím.

projít na článek

PRODEJ MRAŽENÝCH JÍDEL

NABÍDKA MRAŽENÝCH JÍDEL ZA 40 Kč jídla zamražená v jednorázových obalech prodej u pokladny v jídelně při nákupu 10 a více kusů cena za kus 35 Kč The post PRODEJ MRAŽENÝCH JÍDEL first appeared on Veřejné stravování.

projít na článek

Prodej

The post Prodej first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Na prodej

The post Na prodej first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Jak vznikl web Dedra-prodej.cz?

Je to necelý rok od spuštění tohoto webu, a tak jsem se rozhodl napsat pár informací o tom, proč vůbec web Dedra-prodej.cz vznikl a za jakým účelem jsem ho vytvořil. Někomu se odpověď určitě jeví naprosto jasně spolupráce s firmou Dedra a snaha vydělat n

projít na článek