Vrbina penízková - Lysimachia nummularia SAZENICE

VRBINA PENÍZKOVÁ Lysimachia nummularia Trvalka, léčivka - vlhkomilná Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Vytrvalá plazivá rostlina vytvářející husté sytě zelené koberce, které jsou v období léta pokryty sytě žlutými úbory.Tato vlhkomilná rostlina se nejlépe hodí k osázení vodních ploch, snáší, ale velice dobře i suchá stanoviště (jen se poněkud méně rozrůstá). Překrásné sytě žluté květy se objevují od května až do srpna. Na plazivých stoncích kontrastují s květem okrouhlé listy velikosti mince. Vrbina vytváří husté zelené koberce, v létě pokryté žlutými květy. Doba květu: V. - VIII. Výška: 10 - 15 cm Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování: Dobře se ji daří ve vlhké půdě, na stanoviště zcela nenáročná, poměrně se rozrůstá. Využití: Má protirevmatické a protizánětlivé účinky.

projít na článek

Vrbina tečkovaná - Lysimachia punctata SAZENICE

VRBINA TEČKOVANÁ Lysimachia punctata Trvalka - vlhkomilná Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Velmi vděčná trvalka s četnými podzemními výběžky, kvete výraznými žlutými úbory. Kvetení: V. – VII: Výška: 50 - 80 cm Mrazuvzdornost:

projít na článek

Vrbina tečkovaná - Lysimachia punctata VARIEGATA SAZENICE - VYPRODÁNO

VRBINA TEČKOVANÁ Lysimachia punctata „VARIEGATA“ Trvalka - vlhkomilná Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Velmi vděčná vytrvalá okrasná rostlina s četnými podzemními výběžky a panašovanými listy, kvete výrazně žlutými kalichy. Kveten

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Proskurník - Topolovka plnokvětá - Alcea rosea SAZENICE VYPRODÁNO

pROSKURNÍK – TOPOLOVKA plnokvětá, SLEZOVÁ RŮŽE – SMĚS BAREV Alcea rosea Dvouletá – víceletá rostlina Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Výběrová směs barev, sazenice z letošního výsevu Popis: Dvouletá až krátce vytrvalá okrasná rostlina,

projít na článek