Vršecký se po roční pauze vrací do ETRC 2017

FIA European Truck Racing Championhip odtajnil seznam přihlášených pro tuto sezónu, která bude na závodech v Mostě pro autodrom jubilejní, celkově již dvacátoupátou. Na autodromu v Mostě zatím probíhá testování před sezónou, kde se i v kabině Buggyry vystřídalo několik pilotů a na dráze se objevil navrátilec Antonio Albacete s MANem, tak i zástupce rodiny Rodriguezů, která dva jezdce přihlásila na celou sezónu a další z rodu Rodriguezů pojeje závody jako jezdec RBR, tedy Race by Race – závod od závodu, tedy kam se přihlásí. Mezi takové jezdce letos bude patřit nejen Rakušan Markus Altenstrasser na Ivecu, ale také Angličan Terry Gibbon, který v roce 2006 vyhrál B třídu v britském šampionátu a letos se na okruhy vrátil s vlastním týmeme T – sport a ruckem Mercedes a ve FIA ETRC si odbude premiéru. Dalším jezdcem RBR bude náš Frankie Vojtíšek. Frankie se zúčastní v RedBullringu, Misanu, Slovakiaringu, Le Mans, Nurnburgringu, Jaramě s samozřejmě v Mostě. Druhý jezdec týmu Petr Valeš pojede anglický šampionát v Truxtonu, Donningtonu, Snettertonu, Pembrey a Brands Hatch. Zřejmě také Janiec, který mezi přihlášenými na sezónu chybí.

projít na článek

Truckeři začali na Redbullringu pouť roku 2017

Rok návratů, a nebo také úbytku jezdců, tak se dá nazvat první nahlédnutí do FIA ETRC 2017. Ačkoliv hodně jezdců zůstalo věrných FIA ETRC, tak třeba Janiec, Reinert, Vojtíšek budou ve startovním poli chybět. Vojtíšek buse startovat jako Race by Race driv

projít na článek

DOWNMALL 2015 - ARKADY PANKRÁC

31. 01. 2015 - Nákupní centrum ARKADY PANKRÁC, PrahaPo roční pauze se vrací unikátní závod horských kolDownmall 2015.

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek

Martin Semerád se po pětileté pauze vrací k závodění

V historii nejmladší vítěz mistrovství světa v rallye sériově vyráběných vozů (PWRC Švédsko 2011) Martin Semerád se po pětileté pauze vrací k závodění. Do kokpitu soutěžního vozu neusedne v rallye, ale v okruhovém závodě Škoda Octavia Cup. V tuto chvíli j

projít na článek

David Vršecký dovršil čínský hattrick!

David Vršecký nenašel ani v posledních dvou závodech čínského truckového šampionátu přemožitele a stal se tak již po třetí v řadě čínským šampionem. Se stájovým druhem Gong Binem ovládli také Pohár konstruktérů.

projít na článek