Všestranně využitelné desky WS 25

Štěpkocementové desky tl. 25 mm, které využijete téměř na cokoliv: pro různé tesařské a bednící práce při rekonstrukci (stěny, podlahy) univerzální hobby využití jako materiál pro jakékoliv ztracené bednění jako podklad pro zateplení jako stavební desky při stavbách všeho druhu Vlastnosti desky: štěpkocementová deska tloušťky 25 mm o rozměrech 2000500 mm vyrobená ze směsi dřevité štěpky, cementu a vodního skla velmi dobře opracovatelná lze ji řezat, vrtat, sbíjet hřebíky, frézovat i šroubovat bez hmoždinek tvarově stálá, pevná v tlaku i tahu, nehořlavá, nenasákavá cena 289 Kč vč. DPH (garantováno do 31.8.2021) PRODUKTOVÝ LISTNajít stavebninyKoupit v e-shopu The post Všestranně využitelné desky WS 25 appeared first on Velox.

projít na článek

Izolace- desky z min.vaty IZOVER s povrch.nástřikem

Izolační desky ISOVER s povrch. nástřikemDesky z minerální vaty ISOVER s povrch. nástřikem : 120 x 33 cm, tl. 12 cm - 34 ks ( 13 m2) 120 x 33 cm, tl. 5 cm - 30 ks ( 11 m2) Zkosené hrany desek, pro izolaci stropů a vnitřních stěn. Nákupní cena za vše 11.

projít na článek

Křeslo pro pedikuru Podo Xdream 2.0 - 91 550,00 Kč

Plně automatický kompaktní všestranné křeslo nové generace spojuje jedinečný komfort ošetření, maximální ergonomickou práci a moderní vzhled.

projít na článek

Programování mikrokontrolérů architektury AVR (5)

Pátý díl našeho seriálu o mikrokontrolérech bude zaměřen na všestranně využitelnou periferii nazvanou čítač/časovač a budeme jej, mimo jiné, používat ke generování pulzně-šířkově modulovaného signálu, který umožňuje realizovat regulátor o vysoké účinnosti

projít na článek

Nástroje pro webovou analytiku a on-line marketing

Používám desítky on-line nástrojů a doplňků do prohlížeče Chrome. A často je někomu doporučuji. Proto jsem zde některé sepsal. Rozdělil jsem je do skupin, podle účelu. Tučně jsou označené mnou preferované nástroje využitelné pro širší publikum. Aktualizac

projít na článek

Hyundai STARIA přináší budoucnost bezpečné a všestranné mobility

Společnost Hyundai Motor Company dnes v rámci digitální světové premiéry oficiálně představila novou modelovou řadu víceúčelových vozů MPV s označením STARIA.

projít na článek