Vstup za vysvědčení

V pátek 30.6.2023 mají děti ZŠ vstup za 1 Kč! O víkendu 1-2.7.2023 budou mít děti ZŠ nárok na slevu 50 % na jednorázové vstupné.  Podmínkou je prokázat se vysvědčením (může být v digitální podobě), známky nerozhodují o výši ceny nebo slevy.

projít na článek

Vysvědčení: Psycholožka radí, jak reagovat na špatné známky. Začněte u sebe. Vliv na to mají i hádky

Poslední červnový den je pro děti školou povinné vždy nejočekávanější. Končí další školní rok a začínají dva měsíce prázdnin. Poslední překážku může představovat vysvědčení. Jak se zachovat, pokud ten list papíru nesplňuje naše očekávání?

projít na článek

Fotogalerie předávání maturitních vysvědčení a výučních listů

Na serveru Rajce.idnes.cz naleznete fotografie z předávání maturitních vysvědčení a výučních listů. Odkaz zde.

projít na článek

Pololetní a jarní prázdniny

Ve středu 31. 1. 2024 si rozdáme pololetní vysvědčení formou výpisu z vysvědčení nebo slovního hodnocení. Vyučování bude končit v 11.50 hodin. Ve čtvrtek 1. 2. bude vyučování podle rozvrhu hodin. V pátek 2.2. 2024 jsou jednodenní pololetní prázdniny. Od 5

projít na článek

Dárky pro děti za vysvědčení

Školákům brzy končí první pololetí, to to uteklo! V článku najdete tipy na dárky za všechny ty parádní známky, které Vám brzy Vaše děti přinesou.

projít na článek

Vysvědčení: Kdo ze slavných nedodělal školu a dnes má miliony? Rihanna odešla ze školy v 16, Gosling v 17

Uč se pořádně, ať z tebe něco je. Tuhle větu už jste možná svému potomkovi nejednou řekli. Ale je třeba si uvědomit, že ani dobré známky nejsou všechno. Podívejte se na slavné, ze kterých ”něco je” i přesto, že se na školu buď vykašlali, nebo stál jejich

projít na článek