Vstupenka ZDARMA naveletrh ForArch 2023

For Arch je největším veletrhem zaměřeným na stavebnictví, architekturu a design v České republice, a my si nemůžeme nechat ujít příležitost představit vám naše nejnovější kolekce podlah, fasád, teras nebo obkladových panelů. Je to pro nás skvělá příležitost ukázat vám, jak naše produkty mohou transformovat vaše projekty a dodat jim jedinečný a elegantní vzhled. Co můžete od našeho stánku na For Arch 2023 očekávat? Především neomezenou inspiraci! Připravili jsme pro vás živé ukázky produktů z našeho sortimentu, takže si je nejen prohlédnete, ale také osaháte a přesvědčíte se o jejich kvalitě. Naši odborníci budou k dispozici s veškerými informacemi a rádi vám poradí s výběrem materiálů, které budou nejlépe odpovídat vašim potřebám. V naší nabídce na veletrhu najdete: Nové kolekce podlah: Představíme vám nové kolekce moderních a odolných podlah, které se hodí do každého interiéru. Ať už chcete luxusní dřevěnou podlahu nebo raději moderní a odolný hybridní materiál, máme pro vás to pravé. Na stánku budete mít možnost prohlédnout si také unikátní hybridní dřevěné podlahy Hywood od německého výrobce Ter Hürne. Dřevěné fasády: Fasáda je tváří každé budovy, a proto je důležité zvolit materiál, který bude nejen krásný, ale také odolný. Máme pro vás dřevěné fasády, které jsou nejen estetické, ale také odolné vůči povětrnostním vlivům, a které minimalizují tepelné ztráty. Prohlédnou si můžete také fasády z modifikovaného dřeva Accoya, které patří mezi nejlepší produkty dřevařského průmyslu. Terasy: Zahrada či terasa jsou místy, kde relaxujeme a trávíme volný čas. Naše dřevěné, bambusové nebo WPC terasy vám nabídnou krásný design, pohodlí a snadnou údržbu, takže se budete moci plně soustředit na to, co máte rádi. Obkladové panely: Pokud hledáte způsob, jak dodat vašemu interiéru či exteriéru nádech elegance a originality, naše obkladové panely jsou tou správnou volbou. Inspirujte se a vytvořte si unikátní prostory. A nejen to! Máme pro vás i speciální veletržní slevy a akce, které oceníte. Takže si udělejte čas a přijďte od 19. do 23. září nanbsp;veletrh For Arch 2023. Navštivte náš stánek A11 v hale číslo 5. Inspirujte se, ať už pracujete na velkém developerském projektu nebo na útulném rodinném domku. Naši odborníci vám rádi poradí a společně najdete to nejlepší řešení pro vaše plány. Vstupenka zdarma A nezapomeňte vstupenka je pro vás zdarma! Stačí se zaregistrovat a vstupenka vám přijde na váš email. Těšíme se na setkání s vámi na veletrhu! [contact-form-7] Plán výstaviště Související sortiment [bs-swiper-card type=page id=355, 7776, 56, 7135] The post Vstupenka ZDARMA na veletrh For Arch 2023 appeared first on Asko.

projít na článek

Zdarma na Motosalon 2019. Vstupenka k nákupu!

Chystáte se letos na Motosalon do Prahy? Tak to by se hodila vstupenka ZDARMA. Dostanete ji od nás při nákupu sady kompletní péče o motorku. Tak neváhejte a buďte první, kdo půjde zdarma na Motosalon 2019! Rozdáváme 10 vstupenek na Motosalon 2019! Jaro j

projít na článek

Zveme Vás naFORGARDEN 2024

Dovolujeme si Vás pozvat na veletrh FOR GARDEN 2024 – vstupenka zdarma na odkaze: https://for-garden.cz/vystavovatel/voucher?v=6d6a45bcb323391f369f033ea72cb848 The post Zveme Vás na FOR GARDEN 2024 appeared first on Asko.

projít na článek

Navštivte nás naveletrhu ForGarden. Máme proVás vstupenku zdarma

Aktualizace: Všech 1 000 vstupenek již bylo staženo. Výběr novinek si můžete přijít prohlédnout na veletrh For Garden. Již tradičně pro Vás připravujeme Asko stánek, který letos doplní prezentace Centra podlahového designu FlooFloor s výstavou podlah.

projít na článek