Vůně uzeného masa je nepřekonatelná

Podzimní nebo zimní čas si častokrát zpříjemňujeme zabijačkovými pochoutkami a k těm bezpochyby patří i uzení masa. Než se ovšem vloží do udírny, tak ho ještě čeká nějaká úprava a samozřejmě ještě určitá doba, než bude připraveno k samotnému uzení. Zkušení kuchtíci i milovníci uzení již mají praxi jak naložit maso na uzení a tak jim tato příprava nedá nijak moc práce. A naopak dávají začátečníkům velmi cenné rady. Jak na to V první řadě se musí maso vybrat, někdo má rád libovější, jiný si zase klidně dát pěkně porostlý bůček. Udit se samozřejmě může různé maso nejen vepřové, vhodné je rovněž kuřecí a rozhodně neodoláte ani čerstvě vyuzené rybě nebo sýru. Podle receptu maso nasolíte, případně můžete přidat i koření. Někdo maso vloží do nádoby, kde bude o něj pečovat, ale v současné době se dá využít i vakuovačka. Naložené maso se vloží do váčku, vysaje vzduch a zataví. Každý může použít jinou techniku, jak naložit maso na uzení. A teď je čas na odpočinek. Naložené maso se pak omyje a vloží do vyhřáté udírny, kde po několika hodinách je připraveno k zakrojení. Článek Vůně uzeného masa je nepřekonatelná se nejdříve objevil na Film fest finale.

projít na článek

Kopřivy v kuchyni

Kopřiva je rostlina, která si získala své místo nejen v bylinných lékárnách našich babiček, ale také v jejich kuchyních. V tomto článku najdete několik receptů na přípravu kopřivových jídel. Velikonoční nádivka Asi nejznámějším kopřivovým jídlem je tradič

projít na článek

Vůně do auta pro muže

Vůně do auta pro muže uzené maso. V tom autě to musí pěkně vonět! The post Vůně do auta pro muže first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Grilování na Špilberku:)

Moc děkujeme studentům a lektorům pomaturitního studia za krásné dopoledne při grilování na Špilberku. Je to již tradiční rozloučení se studenty a tento rok nám počasí přálo. Sluníčko, vůně masa a sýrů na grilu a pohoda. Prostě krásné dopoledne:) Přísp

projít na článek

Směs na topinky z mletého masa

Rychlá pikantní směs z mletého masa, sterilované papriky a dalších surovin nejlépe podávaná na čerstvě opečených topinkách z klasického chleba. Rychlá pikantní směs z mletého masa, sterilované papriky a dalších surovin nejlépe podávaná na čerstvě opečený

projít na článek

Nabídka halál kuřecího a krůtího masa

Nabídka halal kuřecího a krůtího masa Nabízíme kvalitní halal kuřecí a krůtí maso. Jedná se o kuřecí čtvrtky nebo o vykoštěné kuřecí prsíčka. Cena se odvíjí od rozsahu objednávky. Telefon: 7979 7676 4 Bogdan Siuda.

projít na článek