Vybavení tréninkového pracovního místa

Bude se nám pracovat zase o něco lépe Díky podpoře našeho donátora jsme mohli vybavit tréninkové pracovní místo, které poskytujeme v našem Dobroobchodu, díky tomu jsme tak zvýšili efektivitu práce a vytvořili další pracovní možnosti a příležitostí pro zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Projekt dal našim zaměstnancům dlouhodobou perspektivu stabilního zaměstnání, možnost pracovního uplatnění. Moc děkujeme! Financováno z rozpočtových prostředků Pardubického kraje, číslo smlouvy: OSV/23/21721 Článek Vybavení tréninkového pracovního místa se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Jak odstranit nejčastější skvrny z pracovního oblečení?

Znáte tajemství domácích triků na čištění montérek, pracovních kalhot a dalšího oblečení? Prozradíme nejlepší tipy na odstranění skvrn z pracovního oblečení. The post Jak odstranit nejčastější skvrny z pracovního oblečení? first appeared on Odzkoušeno.cz

projít na článek

Katalog Vybavení šaten 2022

Vážení zákazníci, představujeme aktualizovaný katalog vybavení šaten pro rok 2022. Čtěte více Článek Katalog Vybavení šaten 2022 se nejdříve objevil na ŠATNÍ SKŘÍŇKY.

projít na článek

Volná místa

Stále se můžete hlásit na všechny termíny našich příměstských kempů. Volná místa ještě jsou! Příspěvek Volná místa pochází z Tenisový kemp

projít na článek

Aktualizovaný katalog vybavení šaten 2023

Vážení zákazníci, představujeme aktualizovaný katalog vybavení šaten pro rok 2023. Čtěte více Článek Aktualizovaný katalog vybavení šaten 2023 se nejdříve objevil na ŠATNÍ SKŘÍŇKY.

projít na článek

Opuštěná místa planety, díl první

Pohledy na tato člověkem zanechaná místa vyvolávají zvláštní pocity a husí kůži....

projít na článek