VÝBĚROVÉ MINITÝMY

Závodní minitým (small groupe) čítá maximálně 7 vybraných tanečnic + 1 - 2 náhradnice. V letošní sezoně budeme opět stavět 2 minitýmy, menší a větší. Minitým starších (větších) holčiček bude připravovat choreografii MALÉ PIRÁTKY a druhý minitým bude mít název PYŽAMOVÁ PÁRTY. Tanečnice věkové kategorie minikids mohou soutěžit i v sólu (ale to končí na úrovni MČR) i v duetu (to může postoupit až na MS). Závodní minitým A / PIRÁTKY Závodní minitým B / PYŽAMOVÁ...

projít na článek

Výběrové šetření v domácnostech Českého statistického úřadu od 3.2.2024

Pravidelné každoroční šetření Českého statistického úřadu o příjmech a životních podmínkách letos probíhá v období od 3. února do 23. června. Odborně proškolení tazatelé při něm osobně navštíví po celé republice téměř 11,5 tisíce domácností. Smyslem šetře

projít na článek

Vyberte si z nových výběrových mixů KOI

Rozšířili jsme nabídku o výběrové mixy Tosai od předního japonského chovatele Sakamaki. Vyberte si ze zajímavých kolekcí velmi pěkně probarvených KOI.

projít na článek

Rozšířili jsme nabídku KOI o výběrové HQ Tosai

Naši nabídku KOI jsme nově rozšířili o vysoce kvalitní jednoleté KOI Shiro Utsuri a Showa od věhlasného chovatele Omosako.

projít na článek

Minimalismus a papír. Takhle balí v pražírně Pikola

Minimalistické balení bez plastu. Takhle balí své zásilky s kávou v Pikole, známé kavárně a pražírně výběrové kávy. 

projít na článek

PROBÍHAJÍ VÝBĚROVÉ POHOVORY DO JIŽ SEDMÉ VÝCVIKOVÉ SKUPINY KVP.

Máte-li zájem o účast ve skupině Sebezkušenostního výcviku ve vedení tříd a skupin osobnostního rozvoje KVP hlaste se na e-mail: [email protected] Zde si domluvíte online termín pohovoru. Pohovor je oboustranně nezávazný, trvá cca 40 minut.

projít na článek