Výběrové řízení na obsazení místa technického pracovníka děkanátu

Děkanát Prostějov, Filipcovo náměstí 20/4, 796 01 Prostějov, tel: 734 684 784 vyhlašuje výběrové řízení na obsazení místa TECHNICKÉHO PRACOVNÍKA/CE DĚKANÁTU Požadavky: SŠ vzděláníPráce na PC (MS Word, MS Excel, Internet, E-mail)Spolehlivost, samostatnost a schopnost pružně řešit problémy, kultivované vystupováníŘidičský průkaz sk. B Náplň práce: Zajišťování technické administrativy děkanátu včetně BOZP, aktualizování, inventarizace a archivace dokumentace a dokladůZajišťování revizí a kontrol dle předepsaných lhůt, archivace dokumentů prohlídekHledání a příprava podkladů pro žádosti o státní/evropské dotaceZajišťování a dohled nad stavebními akcemi, komunikace s firmami, příprava smluvJednání se státními úřadyZnalost Zákona č. 20/1987 Sb. o státní památkové péči, Stavebního zákona č. 183/2006 Sb.Zkušenost s administrací státních/evropských dotacíOrientace v církevním prostředí Místo výkonu práce: Filipcovo nám. 20/4, 796 01 Prostějov Nástup: duben 2021 nebo dle dohody Mzdové podmínky: dle platného mzdového předpisu Arcibiskupství olomouckého tř.9 (24.000,- hrubého/měsíčně), 25 dní dovolené, benefit příspěvek na stravné. Profesní životopis s kopií dokladů o vzdělání posílejte do 28.3.2021, a to e-mailem na adresu: [email protected] S vybranými zájemci bude uskutečněn osobní pohovor. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodu. Informace o zpracování osobních údajů: V souladu s článkem 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (toto nařízení bude dále označováno jen jako „GDPR“) si Vás Arcibiskupství olomoucké, IČ: 004 45 151, dovoluje informovat, že bude v pozici správce zpracovávat zaslané osobní údaje za účelem realizace a po dobu konání výběrového řízení na základě oprávněného zájmu správce. Další informace o zpracování a ochraně osobních údajů včetně Vašich práv naleznete na stránkách správce www.ado.cz/gdpr. Zasláním dokumentů do výběrového řízení potvrzujete, že Vám byla poskytnuta informace o zpracování osobních údajů. Článek Výběrové řízení na obsazení místa technického pracovníka děkanátu se nachází na webu Děkanát Prostějov.

projít na článek

Výběrové řízení na pracovní pozici asistent prevence kriminality (APK)

Tajemník Městského úřadu Česká Kamenice vyhlašuje v rámci projektu OPZ+: „Asistenti prevence kriminality v České Kamenici“, reg. č.: CZ.03.02.01/00/22_018/0000352 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na pracovní pozici: asistent prevence kriminality (APK).

projít na článek

Nový pokladní systém pro Výběrové uzeniny Na Hájku v Třebíči

Majitelé Výběrových uzenin Na Hájku v Třebíči na ulici Kpt. Jaroše se rozhodli zakoupit nezbytné vybavení pro prodejnu uzenin a teplého bufetu. Využili repasovanou váhopokladnu značky Mettler Toledo řady bC s membránovou klávesnicí. Pro sledování hospodař

projít na článek

CMG hledá nové zaměstnance

Cyrilometodějské gymnázium, ZŠ a MŠ v Prostějově přijme do pracovního poměru pracovníka/pracovnici na úklid od 1. 1. 2023. Jedná se o 0,8 plného pracovního úvazku.Zájemci se mohou hlásit na tel. 582 302 557, příp. na email [email protected] nebo přímo v kancel

projít na článek

Městské divadlo Brno hledá nové talenty

Městské divadlo Brno vypisuje konkurz na obsazení hlavních i vydlejších rolí pro nově připravované tituly sezóny 2017/2018.

projít na článek

Volná pracovní místa

Článek Volná pracovní místa se nejdříve objevil na Střední odborné učiliště Domažlice.

projít na článek