Výběrové řízení zástupce ředitele pro praktické vyučování

Ředitel Střední školy polytechnické Brno, Jílová, příspěvková organizace, se sídlem Jílová 164/36g, 639 00 Brno, vyhlašuje výběrové řízení na pracovní místo zástupce ředitele pro praktické vyučování. Požadavky: plnění kvalifikačních předpokladů pro výkon činností učitel odborného výcviku nebo učitel odborných předmětů podle zákona. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, v platném znění znalost pracovně právní problematiky, znalost školské problematiky, organizační, řídicí a komunikační schopnosti, týmová spolupráce, aktivní přístup a časová flexibilita, výhodou je praxe na obdobné pozici. Náplň práce: pedagogické řízení školy – řízení úseku praktické výuky, vytváří a aktualizuje směrnice, metodické pokyny a plán školy, podílí se na tvorbě úvazků učitelů, připravuje návrhy naplněnosti tříd, rozdělení žáků do učebních skupin, spolupracuje na organizaci školního roku, tvorbě rozvrhů, organizaci školních akcí, spolupracuje na projektech ESF, provádí hospitační činnost, zajišťuje spolupráci s partnery školy, jedná se zákonnými zástupci, s vedením školy. Ve výběrovém řízení budou zvýhodněni uchazeči, kteří mohou prokázat: výkon pracovní činnosti učitel odborného výcviku nebo učitel odborných předmětů nebo vedoucí učitel odborného výcviku nebo zástupce ředitele SŠ pro praktické vyučování, zkušenosti s tvorbou a koordinací projektů ESF, ochota absolvovat Studium pro vedoucí pedagogické pracovníky podle §7 Vyhlášky č. 317/2005 Sb., příp. Bc. studium oboru Školský management, znalost a praktické zkušenosti s programy evidence žáků (ideálně EduPage), odborné vzdělání a odborná praxe vztahující se k odbornosti školy (stavebnictví, TZB, elektrotechnika), řidičský průkaz sk. B K přihlášce přiložte: úředně ověřené kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání, příp. kopie dokladu o dalším vzdělávání, doklad o průběhu zaměstnání a délce pedagogické praxe včetně pracovního zařazení (např. kopie pracovní smlouvy, potvrzení zaměstnavatelů atd.), strukturovaný profesní životopis, písemnou koncepci rozvoje praktického vyučování s přihlédnutím k odbornosti školy, výpis z rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců), písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona z. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a v souladu s nařízením č. 2016/679 obecným nařízením o ochraně osobních údajů. Předpokládaný nástup na pracovní místo zástupce ředitele pro praktické vyučování: září 2023 nebo dohodou.Na obálku napište: Výběrové řízení – neotvíratPřihlášky s uvedenými doklady předejte do 23. 6. 2023 do 12:00 hod na adresu:Střední škola polytechnická Brno, Jílová, příspěvková organizacesekretariátJílová 164/36g639 00 Brno The post Výběrové řízení zástupce ředitele pro praktické vyučování appeared first on Střední škola polytechnická Brno Jílová.

projít na článek

Konkursní řízení na funkci ředitele/ředitelky příspěvkové organizace

VOŠ, G, SPŠ a SOŠ, Praha 2, Podskalská 10 Karlínské gymnázium The post Konkursní řízení na funkci ředitele/ředitelky příspěvkové organizace appeared first on Gymnázium U Libeňského zámku.

projít na článek

Roušky při vyučování

Od pátku 18. září vstupuje platnost vládní opatření o ochraně dýchacích cest rouškou ve školách po celé České republice, a to i při vyučování.

projít na článek

KÚ PARDUBICKÉHO KRAJE-OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

Ředitel Krajského úřadu Pardubického kraje vyhlašuje výběrové řízení č. 36/2023 dle zákona č. 312/2002 Sb., na obsazení pracovního místa: pracovník/pracovnice úseku státního občanství, matrik a správních činností - odbor organizační a právní a krajský živ

projít na článek

Projektové vyučování

Poslední středu před Vánoci se studenti gymnázia zúčastnili projektového vyučování na téma "Zima, advent, Vánoce".

projít na článek

Obnova výuky na ZUŠ Blatná

Na základě harmonogramu uvolnění škol a školských zařízení, vydaném MŠMT 30.4.2020, se od pondělí 11.5. 2020 začně opět vyučovat na ZUŠ Blatná v oboru hudebním a výtvarném. Taneční obor bude pokračovat z prostorových důvodů v distanční formě vyučování. Fo

projít na článek