Vyberte si podle kraje

Ať už se rozhodnete letos v létě navštívit jakýkoliv kout naší české země, rozhodně najdete místa, která stojí za to navštívit. Je tu tolik neobjeveného a ani my jakožto dospělí jsme určitě ještě všude nebyli. A co teprve vaše děti! Všude na vás čekají nečekaná dobrodružství. Když začnete včas plánovat, rozhodně tyhle prázdniny budou stát za to. Samozřejmě netvrdíme, že byste měli mít na každý den nějaký plán. Ale třeba výlet ob dva dny zaručí rozhodně úspěch. Léto klepe na dveře Ono se totiž ani nenadějeme a půjdeme do květinářství vybírat květinu pro paní učitelku za vysvědčení. Poslední červnový den je totiž kvapem tady. Už totiž máme duben! No a po tomto dni, kdy si děti přinesou domů svá vysvědčení, se otevřou dveře prázdnin a s nimi otázka, co budete s dětmi dělat, kde budou, abyste mohli chodit do práce nebo kam s nimi letos vyrazíte. Ještě se bojíte k moři? To vůbec nevadí, dovolená v Česku se dá také zařídit tak, že zbytek prázdnin o ní děti budou mluvit a žít z ní. Udělat totiž výlety se zážitky je možná jednodušší, než se může na první pohled zdát! Článek Vyberte si podle kraje se nejdříve objevil na Móda Itálie.

projít na článek

Podpora Jihočeského kraje

Ve školním roce 2019-2020 proběhl nákup vybavení aochranných pomůcek za podpory Jihočeského kraje. Jihočeská pobočka A.K.A.... Source

projít na článek

KOC Pardubického kraje hledá lékaře/lékařku

Komplexní onkologické centrum Pardubického kraje (Multiscan, Pardubická nemocnice) přijme lékaře/lékařky se zájem o obor klinická nebo radiační onkologie. Pozice je vhodná i pro absolventy.

projít na článek

48.4.ročník sympozia Krajina Ústeckého kraje

VYSTAVENÁ DÍLA BUDE MOŽNÉ ZAKOUPIT. Výstava je otevřena od 26. 10. 13. 11. 2009 pondělí až pátek od 11 do 17 hodin fotogalerie z vernisáže The post 48.4.ročník sympozia Krajina Ústeckého kraje appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Členství vKrajské hospodářské komoře Zlínského kraje

Pokračovat ve čteníThe post Členství v Krajské hospodářské komoře Zlínského kraje appeared first on Test Rostra.

projít na článek

Vyberte si sjezdové lyže

Je po Vánocích a vy jste pod stromečkem nové sjezdové lyže nenašli? Potom nezbývá než si je koupit. Sněhu pomalu ale jistě přibývá, takže zimní dovolená na svazích The post Vyberte si sjezdové lyže appeared first on Nejlepší lyžování ve Francii.

projít na článek