Vyberte si z denního menu na našich stránkách!

Ke golfu patří i dobré jídlo, vybírat si můžete i na našich klubových stránkách zde. The post Vyberte si z denního menu na našich stránkách! first appeared on Loreta Golf.

projít na článek

VELIKONOČNÍ MENU 6.4. 2023

Na čtvrtek 6.4. 2023 jsme pro vás připravili Velikonoční menu, které si můžete objednat na telefonním čísle 415 653 343 ... Přečíst novinku The post VELIKONOČNÍ MENU 6.4. 2023 first appeared on Veřejné stravování.

projít na článek

SVATOMARTINSKÉ MENU

SVATOMARTINSKÉ MENU 10.11.2023 Svatomartinský kaldoun Pečená kachna (350g), červené zelí, houskový a bramborový knedlík Jablečný závin 215 Kč závazné objednávky do 12:00 8.11. 2023 místo objednání pokladna Jídelna Praga (Husova 2775, Louny) The post

projít na článek

Rozbalovací menu, vkládání podstránek

Máte rozsáhlejší stránky a potřebujete rozbalovací menu? Podívejte se, jakým způsobem s menu pracovat a jak jej upravovat. Můžete také navštívit naše kurzy WIX akademie | BEST EVENT - web, e-shop, online marketing a dozvědět se více o tvorbě webových strá

projít na článek

Menu

The post Menu first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

5 tipů a triků pro ještě lepší správu hesel na Macu

Import a export hesel Nativní Klíčenka v operačním systému macOS vám umožňuje snadno importovat a exportovat hesla, ať už jste zkušený uživatel nebo začátečník. Postup: V levém horním rohu obrazovky Macu klikněte na logo Apple. Vyberte Nastavení systému.

projít na článek