Vybíráte mobil?

Na trhu najdete obrovské množství různých typů mobilních telefonů – ale i přesto může být někdy problém si vybrat tak, aby daný model splňoval všechny požadované parametry.

projít na článek

5 tipů na nejlepší nabíječky na mobil z AliExpress

Bohatou nabídkou nabíječek na mobil se pyšní náš oblíbený AliExpress. Mile vás překvapí nízké ceny, kvalita a neotřelý design bezdrátových nabíječek, solárních nabíječek i USB nabíječek pro více zařízení. Omrkněte to nejlepší z virtuálních regálů čínského

projít na článek

Pro sestru i kolegyni – vybíráme vhodné dárky pro ženy

Narozeniny, svátky, povýšení, promoce, Vánoce, Den matek – neustále vybíráte nějaké dárky pro ženy a už vám dochází nápady? Nevíte, jak se trefit do situace i do vkusu daného člověka? Nelamte si s tím hlavu, poradíme vám!

projít na článek

Parfémy Notino a další tajemství Notino poboček

Stejně jako zmrzlinu musíte ochutnat, k parfému musíte přivonět. Jen velmi těžko si vyberete ten správný parfém Notino, když vybíráte naslepo jen podle popisků na internetu. Proč tedy nezavítat přímo na pobočku Notino?

projít na článek

5 tipů na nejlepší kryty na Samsung z AliExpress

Originální obaly na mobil, které jsme pro vás vytipovali na AliExpress, mají přidanou hodnotu. Nejenom že ochrání a zkrášlí váš telefon, ale dokážou vás rozesmát, motivovat i inspirovat.

projít na článek

5 tipů na nejlepší kryty na iPhone z AliExpress

Vydali jste na vlastní pěst hledat na AliExpress kryty na mobil? Vzhledem k téměř nekonečné nabídce doporučujeme vzít si na to pár dnů volna. Anebo ušetřit čas i peníze a rovnou omrknout naše tipy.

projít na článek