Vydejte se do sousedního Rakouska díky nádhernému časosběru

Dnešní časosběr je unikátní především svým zpracováním. Autoři mu věnovali 2 roky práce, je složený z více jak 600 krátkých časosběrných klipů a před zpracováním do finální podoby měl celkovou velikost přes 5 terabajtů!

projít na článek

Moskva hyperlapse - časosběrná procházka po ruské metropoli

Jedno z největších měst světa a nejlidnatější město v Evropě - to je ruská metropole Moskva. Prozkoumejte její krásy díky tomuto nádhernému časosběru.

projít na článek

Vydejte se na Mallorcu a Kanárské ostrovy

Zima už začíná být otravná. Pojďte na chvíli zapomenout na nevlídné počasí za okny a vyražte na průzkum ostrovů Gran Canaria a Mallorcy díky tomuto příjemnému letnímu časosběru.

projít na článek

Let balónem nad krásnou tureckou krajinou

V pořadí již třetí video s horkovzdušnými balóny, tentokrát přímo od pilota jednoho z nich. Vydejte se na vzdušnou procházku úžasnou tureckou krajinou. Video je samozřejmě zrychlené do časosběru, balón letí mnohem pomaleji. :)

projít na článek

Sbírka nejlepších časosběrů Martina Hecka ze střední Evropy

Kolekce časosběrů, které známý autor timelapse videí Martin Heck považuje za to nejlepší, co v roce 2013 pořídil ve střední Evropě. Nacházíme zde záběry měst i přírody, převážně z Jižního Tyrolska (italské Alpy).

projít na článek

Prohlédněte si nejkrásnější místa v Izraeli

Izrael je nádherná země s úžasnou přírodou a spoustou památek. Navštivte známé lokace, jako je Betlém, Jeruzalém, Golgota, Tel Aviv a desítky dalších, díky dnešnímu Ultra HD časosběru.

projít na článek