Vyhlášení vítězů Vánoční soutěže!

Je to tady. Ten kdo se přihlásil, tak nedočkavě vyhlížel jestli vyhraje v naší velké Vánoční soutěži. Na našem instagramu truckmagazin, jsme zveřejnili video, kde jsme oficiálně představili vítěze!Není na co čekat a tady jsou jména našich výherců. 1. Jakub Kubín2. Kamil Mrkvica3.Ladislav Ondrášek My vítězům gratulujme a brzy se můžete těšit na fotky výherců s cenami.vaše RedakceThe post Vyhlášení vítězů Vánoční soutěže! first appeared on Truck Magazín.

projít na článek

Výherci vánoční soutěže Terno

Každý, kdo nakoupil v období od 27.10. do 24.12.2021 v supermarketech Terno nad 1000 Kč, se mohl zúčastnit Vánoční soutěže o osobní automobil Škoda Fabia NEW Ambition a 13 poukazů na nákup v Ternu v hodnotě 10 000 Kč. Všem výhercům srdečně gratulujeme!

projít na článek

Vánoční přání

Dříve se posílaly pohlednice, dnes dostáváme a posíláme vánoční přání spíše v elektronické podobě. Tradice zůstává, jen trochu změnila podobu. V článku se dozvíte, jakou má vánoční přání historii, a načerpáte inspiraci na letošní přáníčka pro vaše blízké.

projít na článek

Vyhlášení konkurzu na obasazení místa ředitele/ředitelky školy

Znění rozhodnutí o vyhlášení konkurzu na vedoucí místo ŘŠ Základní školy a Mateřské školy Halže najdete ZDE. Podmínky přihlášení do konkurzu najdete ZDE. The post Vyhlášení konkurzu na obasazení místa ředitele/ředitelky školy appeared first on Škola Hlaže

projít na článek

Vánoční dárky pro ženy

Je tu vánoční speciálka určená něžnému pohlaví. Dnes Vám dáme hned několik super tipů na vánoční dárky pro ženy, kterými jim určitě uděláte radost!

projít na článek

23. ročník je za dveřmi. Na co se těšit?

Třiadvacátý ročník volby Miss Agro 2023 a festival s ní spojen proběhne již 16.5. 2023 od 14 hodin v areálu České zemědělské univerzity v Praze na Suchdole. Vstup na akci je tradičně zcela zdarma a těšit se můžeme na nejlepší lineup v historii! Během posl

projít na článek