Vyhodnocení soutěže Posel dobrých zpráv

Žáci z 5. B se zúčastnili soutěže, kterou vyhlásila naše Městská knihovna - Posel dobrých zpráv. V literární kategorii se umístili na 1. místě Nela Suchánková, 2. místě Pavel Maršík a 3. místě Hana Měřínská. Speciální ocenění ve výtvarné kategorii získala  Isabella Matoušková. Všem výhercům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy. Nelče přejeme hodně štěstí v postupu do dalšího kola !  

projít na článek

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST

Vyhodnocení soutěže Bezpečnostně právní činnost místo Jan Vavřina místo Michal Bahník místo Michaela Gromusová Výhercům blahopřejeme. The post VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE „BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST“ first appeared on TRIVIS Brno.

projít na článek

Vyhodnocení soutěže Finanční gramotnost

Ve středu 28. června 2023 proběhlo konečné vyhodnocení soutěže Fiananční gramotnost na 1. a 2. stupni.  

projít na článek

Obnovení rybářského kroužku v MO Tachov

Dobrých zpráv není nikdy dost a proto nás potěšila zpráva, že v místní organizaci Tachov se podařilo obnovit činnost dětského rybářského kroužku.

projít na článek

Nepřízni navzdory

Dne 14. února 2022 se na Ukrajině v Kyjevě, na sv.Valentýna, konala mezinárodní veterinární nauková konference Asociace veterinářů malých zvířat Ukrajiny. Termín nebyl vybrán náhodou, organizátoři se chtěli touto akcí postavit proti nepřízni zpráv v posl

projít na článek

Mání posel Pravdy a manicheismus setkání 14.4.2015 v Praze

Srdečně zveme všechny přátele na setkání na téma Mání posel Pravdy a manicheismus, které se uskuteční v centru LR v ulici Křesomyslova 8, Praha 4 v úterý 14.4.2015 v 18:00. Setkání bude zakončeno společným rozjímáním v chrámu od 19 hodin. Manicheismus v

projít na článek