Výhody franchisingu, které vás přesvědčí o novém způsobu podnikání

Mezi nejčastěji skloňované výhody franchisingu patří jednoznačně podpora známé značky a využívání reklamních služeb franchisora. Existují však i další nesporné výhody, jako jsou nižší vstupní kapitál a možnost rychlého rozšíření podnikání. Franchising je opravdu vysoce ceněnou podnikatelskou příležitostí.  Finanční vzpruha do začátku Nedostatek potřebných financí je jednou z nejčastějších bariér pro začínající podnikatele, včetně zájemců o franšízové licence v Česku. Banky a další finanční instituce mohou být pro získání financí pro franšízové podnikání užitečné, ale často se setkávají s neznalostí a nedůvěrou ze strany bankovních specialistů, kteří franchising považují za méně stabilní způsob podnikání. Náklady na získání franšízy se liší v závislosti na konkrétním franšízovém systému, ale v některých případech mohou být alespoň částečně hrazeny franchisor nebo franšízovou sítí, nebo pomáhají franchisantům získat půjčky vlastním jménem u banky. Tyto možnosti mohou být pro některé podnikatele úspornějším řešením než získat úvěr nebo půjčku. Jednodušší a rychlejší expanze Franchisové partnerství umožňuje snížit rizika podnikání. Franchisant má jistotu a rychlejší vstup na trh díky podpoře franchisora, která mu umožňuje vynaložit nižší počáteční náklady než vlastní podnikání. Franchisant dostává know-how od začátku a rozsáhlou podporu franchisora v úpravách provozovny, školení zaměstnanců a tréninku v oblasti provozu, managementu a prodejních postupů. Franchisant má výhodu nakupovat přímo od franchisora, který je výrobcem, obvykle za nižší ceny než kdyby nakupoval od velkoobchodních prostředníků. Jako součást velkého řetězce získává franchisant obratové, nákupní a nákladové výhody, které by jako jednotlivec nezískal, například vyloučení problémů se zásobováním. Tyto výhody přispívají k vyššímu výdělku při současné optimalizaci nákladů. The post Výhody franchisingu, které vás přesvědčí o novém způsobu podnikání appeared first on Rollway.cz.

projít na článek

4 rady, které se vám budou hodit při rozjezdu podnikání

Podnikání není žádný med, což dokládají statistiky, podle kterých skončí do pěti let od založení zhruba polovina firem. V průběhu první dekády pak odpadne dokonce 70 % subjektů. Read More Příspěvek 4 rady, které se vám budou hodit při rozjezdu podnikání p

projít na článek

Místo podnikání

Hledáte místo adresu sídla místa podnikání? Místo podnikání je termín z Živnostenského zákona. Uvádí se ve vztahu k fyzické osobě podnikateli OSVČ. Adresa místa podnikání je kontaktní adresou pro úřady. Je uvedena v živnostenském rejstříku www.rzp.cz .

projít na článek

Trpělivost růže přináší, a to i ve světě franšíz

Franšízové podnikání se jeví pro mnohé jako velmi atraktivní. A máte pravdu – atraktivní určitě je, a to z mnoha důvodů. Je však zároveň pravdou, že pokud nebudete opředení pořádnou porcí trpělivosti, ani v tomto případě nedosáhnete kýženého úspěchu. Sice

projít na článek

Šk. rok 2020/21 v novém

V novém školním roce jsme se vrátili do naší nově zrekonstuované budovy. Pojďte nahlédnout, jak rekonstukce proběhla… Článek Šk. rok 2020/21 v novém se nejdříve objevil na Základní škola.

projít na článek

Příručka pro podnikaní 2021

Příručka pro podnikání v roce 2021 https://www.komora.cz/prirucka-podnikani-2019/ Článek Příručka pro podnikaní 2021 se nejdříve objevil na Hospodářská komora.

projít na článek