Výhody kameninového nádobí oproti klasickým talířům v gastronomii

Níže uvádíme hlavní výhody kameninového nádobí oproti tradičním talířům. Odkaz zde

projít na článek

Nerezové nádobí – výhody, nevýhody a jaké vybrat?

Nerezové nádobí, kdo by ho neznal? Přesto je však dobré si uvědomit, že i v oblasti nerezového nádobí existuje určité dělení materiálu, a rozhodně neplatí, že nerezové

projít na článek

Software a zařízení pro gastronomii

Pokladní systémy pro gastronomii a hotely. Dotykové pokladny. Tiskárny a ostatní zařízení. Instalace, plnění a údržba dat v systému. na základě požadavku dodáme software včetně zařízení, zaškolíme, nastavíme a naplníme váš restaurační software. Více ZDE &

projít na článek

5 věcí, které zohlednit při přechodu na ekologické nádobí

Uvažujete, že plastové nádobí nahradíte ekologickým? Skvělá myšlenka. V článku popíšeme 5 hlavních specifik ekologického nádobí a uděláme vám jasno v eko pojmech. 

projít na článek

Ekologické nádobí nahradí to plastové. Má řadu výhod, ale jen pár nedostatků

Do roku 2021 zmizí z prodeje jednorázové plastové nádobí. Ekologické alternativy ale koupíte už dnes. Co byste o nich měli před nákupem vědět?

projít na článek

Co Nás Čeká?

Co Nás Čeká? GASTROINOVACE.cz redakceTrendy v Gastronomii pro Rok 2024. Gastronomie je dynamické odvětví, které se neustále vyvíjí a přizpůsobuje novým trendům a požadavkům spotřebitelů. Rok 2024 není výjimkou, přináší nové směry a inovace, které ovlivní,

projít na článek