Vyhrajte poukazy na Stezku korunami stromů a do Království lesa na Lipno!!

Máme pro vás novou facebookovou soutěž! Vaším úkolem je: Být fanouškem naší facebookové stránky www.facebook.com/ternocz.cz Dát like facebookovému příspěvku s vyhlášení soutěže. Pod facebookový příspěvek napsat správnou odpověď na soutěžní otázku: „Kolik vlastních výrobků COOP nabízejí supermarkety Terno?“ Správná odpověď je: a) a) 528 b) b) 731 c) c) 966 · Přehled všech vlastních výrobků COOP naleznete na https://www.coopclub.cz/vyrobky/ · Soutěž začíná 29. března 2022 (zveřejněním příspěvku na Facebooku) a končí 5.dubna 2022 ve 23:00 hodin. · Ze všech správných odpovědí poté vylosujeme a zveřejníme výherce 13 poukazů na Lipno Stezka a výherce 6 poukazů do Království lesa.

projít na článek

Dárkové poukazy

Vánoce klepou na dveře. Darujte svým blízkým, obchodním přátelům nebo zaměstnancům náš dárkový poukaz. Vytvoříme Vám dárkový poukaz na míru na ubytování i jakoukoliv službu v našem hotelu. Nabídka ke stažení. Příspěvek Dárkové poukazy pochází

projít na článek

Soutěž a vyhraj zážitkové poukazy

Každý, kdo nakoupil v některém ze supermarketů COOP Terno na zákaznickou kartu alespoň za 500 Kč…

projít na článek

Vyhrajte pomocníka do kuchyně s Ramou

Kupte jakékoliv 2 produkty Rama 400 g v supermarketech Terno, zaregistrujte účtenku na www.rama-soutez.cz a těšte se na výhru. Soutěž probíhá od 1.10 do 30.11.2022.

projít na článek

Lipánek pohádkový svět soutěž

Kupte tradiční či tvarohový Lipánek (všechny gramáže i příchuti) v období od 10.4. do 30.6.2023, sbírejte kódy pod papírovým přebalem a vyhrajte. Kódy zaregistrujte na webu www.lipanek.cz 

projít na článek

Výherci soutěže VYHRAJTE VÝROBKY KLASIK.

Každý, kdo se zapojil se do facebookové soutěže od 9.1. do 16.1.2022 mohl vyhrát VÝROBKY KLASIK. Srdečně gratulujeme všem výhercům a ostatním děkujeme za účast v soutěži!!!

projít na článek