‍♀️ Výjezdový kurz plavání

V minulém týdnu naše děti ze základní školy a starší děti z mateřských škol absolvovaly pětidenní výjezdový kurz plavání. Plavecký výcvik se uskutečnil pod vedením zkušených lektorů z ,www.zsprodeti.cz ve vyhřívaném bazénu Sportovního centra v Brandýse nad Labem. Děti měly v denním programu dva devadesáti minutové bloky plaveckých lekcí a doplňkový pohybový blok, při kterém rozvíjely plavecké dovednosti v rámci “suché přípravy” a základy první pomoci. Stravování měly zajištěno po celý den přímo ve Sportovním centru. Žáci základní školy výjezdovým kurzem splnili celou polovinu povinné plavecké výuky v souladu s 4 odst. zákona č. 561/2004 Sb. Školského zákona, která ji řadí mezi povinné výukové postupy. Začít s plaváním dětí v co nejranějším věku je stejně tak důležité, jako s jinými aktivitami. Možná ještě důležitější, protože umět plavat je ve vzácných případech i otázka přežití. Děti si při plavání užijí spoustu legrace a také si budují kladný vztah k vodě, trénují disciplínu a vytrvalost. Jsou otužilejší a zdravější. Plavání příznivě ovlivňuje cévní a střevní systém a preventivně působí proti zácpě. Ale co je velice důležité, během plavání se odstraňuje špatné držení těla. Společnost ZŠproDĚTI pořádá sportovní a vzdělávací akce pro ZŠ i pro veřejnost. Jejich mottem je bavit, vzdělávat a rozvíjet. S trenéry jsme byli velice spokojeni pro jejich nadšení a přátelský respektující přístup k dětem. Výjezdový kurz si děti moc užily a po náročných trénincích spaly jako špalci. Děkujeme ZŠproDĚTI za spolupráci!

projít na článek

Věnujte kurz plavání

Přemýšlíte nad dárky pod (a nejen pod) stromeček? Naježte svým blízkým (i vzdáleným) kurz plavání! Garantujeme vám, ze tenhle dárek po Vánocích rozhodně (jako nevhodný) vracet nebudete! V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem: [email protected] The

projít na článek

Lyžujeme se Sluníčkem

23. 1.-27. 1. 2023 5-denní výjezdový kurz pro děti od 4 let (odpolední). Odjezd od MŠ 12:30 Příjezd k MŠ 17:00 hod Kurz je realizován ve SKI areálu Bílá.

projít na článek

PLAVECKÝ KURZ (pro děti ze Sluníčkové a Pirátské třídy)

V termínu od 3.10. do 2.11. 2023 ve dnech úterý a čtvrtek budeme jezdit s předškolními dětmi na plavání 10 lekcí/ 1150,- Kč. Doprava za plavecký kurz se bude hradit po jeho skončení (cca 1000,-Kč). Kdo z rodičů má zájem přihlásit své dítě na plavání,

projít na článek

Plavání

16. 2.-4. 5.2023 10 lekcí Odjezd od MŠ 9:30 Příjezd k MŠ 11:25 Kurz je realizován na bazéně v Brušperku.

projít na článek

PLAVÁNÍ

Od listopadu jezdí ve čtvrtek předškoláci, 3. a 4. třída na plavání. Letos budou nově navštěvovat bazén v Kudowě Zdróji. Článek PLAVÁNÍ se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola Machov.

projít na článek