Výjezdy prezidenta Pavla do regionů: „Ahoj, můžu si tě na chvilku pomazlit?“

KOMENTÁŘ VRATISLAVA DOSTÁLA | Výjezdy prezidenta Petra Pavla do regionů mají jednoznačně a výhradně zdvořilostní ráz. Jde především o to potkat se s lidmi, pozdravit je, vyfotit se s nimi – být jejich součástí. A ti, anebo aspoň jejich velká část, to tak také chtějí. S institucí prezidenta si spojují pozitivní emoce – je to symbol, jehož úkolem není jitřit konflikty, ale spíše je tlumit a národ pokud možno co nejvíce spojovat.

projít na článek

Kdo je nový kancléř prezidenta Petra Pavla

Říka o sobě, že není Steve Jobs, má ambici vyhrát olympiádu, a když chce, dokáže nic neříct

projít na článek

Bezvýhradná podpora Izraele není na místě. Náš spojenec by měl snést oprávněnou kritiku

S odborníkem na Blízký východ Markem Čejkou o válce Izraele s Hamásem, obvinění z genocidy i česko-izraelských vztazích ve světle návštěvy prezidenta Petra Pavla

projít na článek

Komu dá Petr Pavel vyznamenání? Podle sázkové kanceláře je jistý Kubera i Hašek. Bez šance Vémolovi

Poprvé v režii prezidenta Petra Pavla proběhne v Den vzniku samostatného Československa udílení státních vyznamenání. Tak jako každý rok se spekuluje o tom, kdo už pozvánku na slavnostní ceremoniál obdržel a kdo by mohl být skutečně oceněn. Poslední roky

projít na článek

Ahoj všichni!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na PersonálProVás.cz.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! appeared first on AUTOHELP.

projít na článek