Výklad k měření systémem Equator™

Díky unikátní konstrukci a nízkým provozním nákladům umožňuje systém Equator provádět vysokorychlostní porovnávací měření velkého počtu produkovaných dílů.

projít na článek

Měření systémem Equator™ v praxi

Uživatelé systému Equator ověřili, že integrace přístroje do výrobního procesu dramaticky snižuje náklady, automatizuje výrobní procesy a zlepšuje efektivitu.

projít na článek

Nový software pro kontrolní systém Equator

Software kontrolního systému Equator byl doplněn o nové fumce pro monitorování procesu měření a kontroly. Nový software zobrazuje okamžité výsledky měření kontrolovaných prvků v přehledném sloupcovém grafu. Zobrazeny jsou rovněž hodnoty z předcházejících

projít na článek

Kontrolní systém Equator™ 500

Systém Equator 500 umožňuje měření větších dílců v pracovním rozsahu s průměrem 500 mm, výškou až 400 mm a hmotností 100 kg.

projít na článek

Flexibilní řízení procesů

Monitorování procesu v dílenském prostředí se s odolným měřicím systémem Equator významně zjednodušuje. Pro svou malou velikost a jednoduchou instalaci lze Equator snadno zabudovat do automatizovaných linek a výrobních buněk.

projít na článek

Nový Renishaw Equator™ 500 – automatický kontrolní robot pro ještě větší dílce

Automatické kontrolní systémy Equator 300 se v posledních pěti letech uplatnily ve výrobních provozech po celém světě. Umožňují vysoce přesnou rozměrovou kontrolu soustružených a frézovaných dílců ihned po vyrobení. Umístění kontrolního přístroje v dílně

projít na článek