Výkonný výbor SFČR se sešel na svém pravidelném zasedání v Praze

Výkonný výbor Svazu futsalu ČR se v úterý 17. září 2024 sešel v Praze ke svému pravidelnému zasedání. Tady jsou nejpodstatnější informace, které na jednání zazněly.

projít na článek

Komuniké ze zasedání VV FAČR ze dne 17. září 2024

Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky přijal na řádném zasedání v Praze dne 17. září 2024 následující závěry.

projít na článek

Informace opříspěvcích pro Koordinační výbor

Videoaktualita o DPH – Informace o příspěvcích pro Koordinační výbor 0:17 Co je to Koordinační výbor a jak funguje? 1:34 1. příspěvek: Platby v cizí měně (Pavel Černý)2:52 2. příspěvek: Prodej nemovitosti včetně stávajících nájmů jako pozbytí obcho

projít na článek

Pohár SFČR 2024: Rozlosování a výsledky regionálních skupin

Futsaloví hosté rozlosovali v podělí 11. prosince 2023 v sídle FAČR úvodní kola regionálních skupin Poháru Svazu futsalu ČR 2024. V tomto článku najdete přehled všech zápasů soutěže, později také termíny, obsazení i výsledky.

projít na článek

Pozvánka na veřejné zasedání zastupitelstva obce

4. Pozvání na zasedání září 2023 The post Pozvánka na veřejné zasedání zastupitelstva obce appeared first on Nová Ves nad Popelkou.

projít na článek

Právo na pokojné shromažďování ve světle Obecného komentáře č. 37 Výboru OSN pro lidská práva

V červnu tohoto roku přijal Výbor OSN pro lidská práva („Výbor”) Obecný komentář č. 37 k právu na pokojné shromažďování.1 Výbor si snad nemohl vybrat příhodnější dobu než letošní rok, kdy v různých částech světa probíhaly masové protesty, včetně demonst

projít na článek