Výkopové práce na cyklostezce

Prosíme všechny uživatele o zvýšenou opatrnost při pohybu na cyklostezce směrem na Ponětovice. V oblasti pod ulicí Jana Dvořáka probíhají na této komunikaci výkopové práce, které potrvají asi do začátku listopadu. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Omezení provozu na ulici Husova

V pondělí 18. září 2023 zahájí firma EG.D, a.s. výkopové práce na ulici Husova. Až do skončení prací dojde v ulici k omezení provozu na jeden jízdní pruh. Předpokládaná doba trvání je do soboty 23. září 2023.

projít na článek

Omezení provozu na ulici Hybešova

V pondělí 11. září 2023 zahájí firma EG.D, a.s. výkopové práce na ulici Hybešova. Až do skončení prací dojde v ulici k omezení provozu na jeden jízdní pruh. Předpokládaná doba trvání je do soboty 16. září 2023.

projít na článek

Nařízení vlády, kterým se stanovují činnosti a organizace práce v chovech hospodářských zvířat

bezpečnost práce, skot, koně, koza, ovce, prase, práce se zvířaty, úraz, rizika poranění zvířetem

projít na článek

Sklenářské práce

Běžné sklenářské práce, které děláme na naší provozovně, v terénu u vás doma nebo na stavbě: Článek Sklenářské práce se nejdříve objevil na Sklenářství Pelikán.

projít na článek

Zákoník práce nejen pro mistry + aktuální info k novele (Ámos 6/2017)

Zákoník práce nejen pro mistry Pro mimořádný zájem o zákoník práce v souvislosti s avizovanou novelou zařazujeme do nabídky pro II. pololetí kurz Zákoník práce nejen pro mistry.Jeho lektorem je zkušený praktik (původně personalista) JUDr. Pavel Jindřich.

projít na článek