Výlet na lovecký zámek Humprecht 1.A a 1.B

V úterý 25.6.2024 se všichni prvňáčci rozjeli vlakem do Sobotky na zámek Humprecht. Děti si užily prohlídku zámku včetně procházky na ochozu. Všichni si výlet moc užili. The post Výlet na lovecký zámek Humprecht 1.A a 1.B appeared first on Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Dolní Bousov.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Lovecký maskovací převlek Hunter - Listí

Lovecký maskovací převlek LISTÍ - HUNTER Maskovací převlek se skládá ze tří dílů: Blůza, kalhoty, kukla. Celý maskovací převlek je pošitý listím. Vhodné nejen pro lovce, ale i pro fotografy atd.

projít na článek

Výlet mladších vlčků do Kolovrat

Kluci se vydali na výlet na východ Prahy, do Kolovrat. Po cestě jsme se zastavili na koupačku v blízkém biotopu, zaskákali si na trampolíně v lese a výlet zakončili na hřišti. Fotky zde

projít na článek

Rekonstrukce vstupního schodiště, Zámek Poběžovice

Poběžovický zámek. Dokumentace a průběh obnovy vstupního schodiště. V současné chvíli je celoročně uzavřený z důvodu špatného stavu. Po plánovaných opravách, které zámku navrátí důstojnou podobu významného šlechtického sídla, bude objekt využíván městem.

projít na článek

Výlet ze Zdoňova do Dolního Adršpachu

Zítra v pátek 16.9.2022 pojedeme s dětmi na výlet. Odjezd z autobusové zastávky v 7:20 nebo sraz do 7:10 v MŠ, návrat do školky na oběd. […] The post Výlet ze Zdoňova do Dolního Adršpachu first appeared on Základní škola a mateřská škola, Adršpach.

projít na článek

Chráněno: Zámek Blatná 18.5.2023

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat The post Chráněno: Zámek Blatná 18.5.2023 appeared first on Mateřská škola Jíloviště.

projít na článek