Výměna elektrického vedení advou sloupů

Za tři dny se podařilo natáhnou a demontovat 300 m vedení a nahradit 2 shnilé stožáry.Letité vedení ze 70. let bylo nahrazeno moderním kabelem o větším průřezu a hlavně nebude náchylné na problémy se silným větrem a padajícími větvemi. Díky kamarádům z učňáku v Sokolnicích a spojařské škole Čichnova Brno.

projít na článek

Budoucností elektrického nářadí jsou akumulátory

Stavební veletrh Bau v německém Mnichově ukazuje, jakým směrem se bude ubírat nejbližší budoucnost elektrického nářadí pro dílnu a stavbu – energii mu budou dodávat akumulátory. Všichni významní výrobci kladou důraz na svůj akumulátorový program.

projít na článek

Test elektrického Citroenu e-C4 Shine Pack

Test elektrického Citroenu e-C4 s baterií o kapacitě 45 kWh ve výbavě Shine Pack. Netradiční crossover nižší střední třídy s elektrickým pohonem.

projít na článek

Změnit barvu karoserie tlačítkem? BMW iX Flow to umí

Plynulé změny barev umožňuje speciálně vyvinutý polep karoserie, který je přesně přizpůsoben konturám čistě elektrického vozu. Elektroforéza umožňuje na základě změny elektrického napětí vynést na povrch různé barevné pigmenty, které způsobí požadovanou z

projít na článek

Publicita projektu - výměna žlabů a okapů

V roce 2023 proběhla na budově kulturního domu celková výměna žlabů a svodů. Tato akce byla finančně podpořena z rozpočtu Jihomoravského kraje částkou 73 000,-kč z dotačního programu Podpora rozvoje venkova Jihomoravského kraje pro rok 2023.

projít na článek

vedení lanka

vedení lanka plynu originální číslo dílu 443 911 033 603 číslo mototechny 699-943581 BABETTA 207; 210; 225; 134/STELLA/

  • Web:
projít na článek