Výměna železničního mostu

Časosběr přestavby železničního mostu v anglickém městě Reading.

projít na článek

Výměna rozvodů motoru Alfa Romeo

VÝMĚNA ROZVODŮ MOTORU Výměna rozvodů motoru Alfa Romeo v Plzni Provádíme výměny rozvodů motorů značek automobilů Alfa Romeo FIAT Lancia. VÝMĚNA ROZVODŮ MOTORU ALFA ROMEO 

projít na článek

Green Generation – výměna mládeže v Maďarsku

Zajímá tě udržitelnost? Chceš něco udělat pro naši planetu, a zároveň strávit zábavný týden s lidmi z jiných kultur? Pojeď na výměnu mládeže do Maďarska s tématem „Green Generation“ v termínu od 13. do 21. 11. 2023. Co je to Erasmus+ výměna mládeže a komu

projít na článek

Časosběr demolice starého a stavby nového mostu v Jaroměři

Původní Komenského most v Jaroměři byl poškozen velkou vodou v roce 2013. Škody byly bohužel natolik vážné, že se nevyhnul demolici. Dnešní časosběr zachycuje stavbu nového mostu. Za zaslání děkujeme Tomáši V.

projít na článek

Výměna dveří

V loňském roce jsme uspěšně provedli výměnu interiových dveří na Základní škole Sídliště Vlašim. Zakázka obsahovala kompletní výměnu dveří a kování do všech tříd a kabinetů. The post Výměna dveří appeared first on Truhlářství Bolina u Vlašimi.

projít na článek

Malujeme nádherné graffiti ve železničním tunelu

Časosběr umělce Martina Blumöhra, ve kterém zachycuje práci na svém projektu "Tunnelblick" uvnitř železničního tunelu v Mnichově.

projít na článek