Vyrazte na kole do nového roku bezpečně saplikací Šlappeto

Jezdíte na kole? Pokud odpovídáte „ano“, patříte zřejmě k 72 % Čechů, kteří více či méně pravidelně na tento dopravní prostředek usedají. Cyklistika v poslední době zažívá obrovský boom – v covidovém období jsme se dokonce rozjezdili ještě více než dříve. I za cyklistické vybavení dokáží čeští zákazníci během jednoho roku utratit více než deset miliard korun. Mnohým cyklistům by ale mohla přijít vhod také jedna praktická aplikace, která je zcela zdarma. Tak co: Šlappeto? Šlápněte do toho! Většina cyklistů dává přednost kratším, pohodovějším cestám, jiní se zase neobejdou bez náročných, vyčerpávajících tras. K bezpečné jízdě na kole ovšem vždy patří obezřetnost, nasazená přilba a správně seřízený bicykl. Možností, kam na kole vyrazit, je u nás nepřeberně: čeští cyklisté mají na výběr z téměř 9 tisíc kilometrů cyklostezek a více než padesátky bike a trail parků. Cyklistiku lze navíc v současné době chápat jako celoroční sport, který lze za určitých podmínek provozovat i v zimním období. Stačí jen zvolit vhodné oblečení podle aktuální předpovědi počasí a dát přirozeně pozor na namrzlé či zasněžené úseky. Pojištění kola Aplikace na kolo (jako) dělaná S tím, kudy se vydat, ale třeba i s tím, jak se vhodně obléknout, vám dnes může nezištně pomoci chytrá mobilní aplikace Šlappeto vyvinutá cyklisty pro cyklisty, díky níž budete mít vždy po ruce komplexního parťáka na cesty. V její základní výbavě nechybí navigace, možnost záznamu jízdy, sport-tracker ani cyklo-plánovač. O své jízdy a zážitky na kole se přirozeně můžete také podělit s ostatními uživateli. Šlappeto ale zároveň slouží jako mobilní průvodce obsahující sborník výletů a také jako příručka se spoustou praktických rad a tipů pro různé úrovně bikerů. A v plánech jízd najdete třeba i šikovného „rádce s oblékáním“, který vám podle aktuální předpovědi počasí pro vaši naplánovanou trasu poradí, jak se vhodně obléknout. Okolo pojištění kola Abyste si ježdění na kole a všech vymožeností mobilní aplikace mohli užívat na plno, neměli byste ale zapomenout na vhodné pojištění. Riziko případného karambolu je dobré preventivně ošetřit sjednáním životního a úrazového pojištění, které si u pojišťovny Kooperativa – partnera aplikace Šlappeto – můžete vyřídit na pár kliků online. Vyplatí se ovšem myslet také na pojištění kola, neboť krádeže kol jsou stále, bohužel, poměrně časté. Proto vám také Kooperativa kolo proti krádeži pojistí v rámci pojištění sportovní výbavy FIT u pojištění majetku. K pojištění majetku KOMFORT zase dostanete zdarma cykloasistenci, která vám pomůže vypořádat se s karamboly na cestách a zajistí opravu či dopravu vás i vašeho kola domů, do nejbližšího cykloservisu či půjčovny. Všech těchto služeb navíc můžete využívat nejen vy sami, ale i všichni členové vaší domácnosti. A platí jak pro kola a elektrokola, tak koloběžky a šlapací vícekolky. The post Vyrazte na kole do nového roku bezpečně s aplikací Šlappeto appeared first on Profimoda.cz.

projít na článek

Holly přeje do nového roku 2013

DO NOVÉHO ROKU 2013 POPŘEJE ZA CELÝ HAČMOR A LES PSÍCH DUŠÍ HOLLY PŮLNOČNÍ MĚSÍC.

projít na článek

Světový den turismu se blíží! Vyrazte na výlet se stylovým batohem.

27. září je světovým dnem turismu. Slaví se od roku 1980, kdy byl tento svátek vyhlášen Světovou organizací cestovního ruchu. Motto světového dne turismu zní: Příspět turismem k zachování kulturního dědictví a k míru a vzájemnému porozumění.

projít na článek

Vrcholky Hřebečského hřbetu na kole

Před týdnem na běžkách, dneska na kole Taková jedna vcelku bezvýznamná a nepříliš zajímavá vyjížďka za účelem získání bodů do sbírky.

projít na článek

SILVESTR 2023, pojďme společně oslavit příchod nového roku!

Ještě je to pro někoho možná daleko, vždyť nemáme ještě ani kalendářně podzim, natož zimu se Silvestrem, ale plánovat a předvídat je potřeba. Samozřejmě, ještě pojedeme společně na Cyklokurz do Harrachova, abychom si o podzimních prázdninách užili troch

projít na článek

Zažijte Chorvatsko jinak – na lodi a na kole po ostrovech Dalmácie!

Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? Co byste řekli na aktivní dovolenou na kole a zároveň relax na lodi s poznáváním přístavů? Máme pro Vás dobrý tip na nezapomenutelnou dovolenou.

projít na článek