Vyřešte dárky zážitkem

Vyřešte dárky zážitkem. Dárkový voucher na vyhlídkový let ihned ve Vašem emailu. Objednávejte ZDE. Letět můžete dle Vašeho přání téměř kamkoliv v širším okolí Českých Budějovic. Platit můžete ihned, nebo až před letem, který se uskuteční na základě domluvy přímo s pilotem. Pro 1 až 3 pasažéry Létáme celoročně dle aktuálního počasí The post Vyřešte dárky zážitkem appeared first on Aeroklub České Budějovice.

projít na článek

Speciální dárky k svátku

Pokud si rok co rok lámete hlavu, čím obdarovat Vaše nejbližší v den jejich jmenin, pak jsme tu přesně pro Vás. Poradíme Vám s dárky pro každého a vybereme je za Vás!

projít na článek

Dárky pro děti za vysvědčení

Školákům brzy končí první pololetí, to to uteklo! V článku najdete tipy na dárky za všechny ty parádní známky, které Vám brzy Vaše děti přinesou.

projít na článek

Vánoční dárky pro ženy

Je tu vánoční speciálka určená něžnému pohlaví. Dnes Vám dáme hned několik super tipů na vánoční dárky pro ženy, kterými jim určitě uděláte radost!

projít na článek

Vánoční dárky ze Slevomatu s extra slevou

Vánoční dárky ze Slevomatu s extra slevou Zadejte kód z účtenky a pořiďte si zážitky, vánoční dárky či nezapomenutelnou dovolenou. Jak to funguje? Začněte nákupem v COOPu – nakupte ve vybraných prodejnách COOP v České republice od 15.11. do 15.12.2023 a

projít na článek

Zadržujete vodu v těle? Vyřešte tento problém pomocí bylin.

Voda je sice vz cn komodita, přesto si ji v těle nezadržujte. Nadbytek vody v těle se často projevuje otoky končetin, nadměrn m pocen m, nafoukl m břichem, obt žn m hubnut m nebo celulitidou. Tyto nepř jemn projevy lze zm rnit pomoc bylinek. Kter m bys

projít na článek