Výrobky

Výrobky Navrhujeme a vyrábíme kabelové svazky Výrobky Naše výrobkové portfolio zahrnuje velké množství typů výrobků zahrnujícíc výrobky z vodičů, kulatých a plochých kabelů.  VýrobkyKabelové svazkyNaše výrobkové portfolio zahrnuje návrh, výrobu a dodávky kabelových svazků, kabelové konfekce, vodíčových sad, speciálních kabelových svazků a montáže elektromechanických celků Více informací VýrobkyKabelové sadyNavrhneme, vyrobíme a dodáme sady kabelů skládajících se z více kabelových svazků různé složitosti a provedení. Připraveno přímo pro výrobní linku. Více informací VýrobkyVodičové sadyAutomatizované řešení výroby vodičových sad zakončených koncovkami včetně jejich značení pro zlepšení jejich identifikace. Vhodné řešení pro výrobce rozvaděčů, světelné techniky, ručního nářadí... Více informací VýrobkyKabelová konfekceNavrhneme a vyrobíme kabelové a vodičové sady dle požadavku zákazníků. Zpracováváme zakázky malosériového i velkosériového rozsahu. Více informací VýrobkyElektromechanické montážeNaše výrobkové portfolio zahrnuje návrh, výrobu a dodávky kabelových svazků, kabelové konfekce, vodíčových sad, speciálních kabelových svazků a montáže elektromechanických celků Více informací VýrobkySpeciální kabelové svazkyPro naše zákazníky realizujeme speciální typy kabelových svazků dle specifických požadavků. Svazky jsou vyráběny za použití námi vyráběných dílců. Více informací The post Výrobky appeared first on FLEXCON, s.r.o..

projít na článek

Kaufland leták - aktuální leták online

Kaufland nabízí kvalitní produkty a výrobky spotřebního i nespotřebního druhu. Do obchodu chodí zákazníci i díky velkému množství slev, které nabízí jeho akční leták. Jaké výrobky najdete v aktuálním Kaufland letáku?

projít na článek

Tipy z Číny #10

V čínských internetových obchodech najdete věci, o kterých se vám ani nesnilo. Nevěříte? Přesvědčíme vás výběrem produktů v dnešním dílu! Sledujte naši pravidelnou rubriku, a ty nejlepší výrobky vám už nikdy neutečou.

projít na článek

Obujte luxus. Kde koupit Gucci boty nejlevněji?

Kdo z nás by si občas rád nedopřál trochu toho hýčkání? Luxusní výrobky Gucci vám rozmazlí! Kde si dopřát pořádný doušek pompéznosti, aniž by vás to finančně zruinovalo?

projít na článek

Smýšlíte ekologicky? Dedra je správnou volbou

Hledáte EKO drogerii? Pak jste na správném místě. Česká drogerie Dedra si zakládá na kvalitě a své výrobky vyrábí s ohledem na planetu Zemi! Co všechno koupíte na Dedra eshopu a co rozhodně stojí za to vyzkoušet?

projít na článek

4 tipy, jak koupit kvalitní notebook na Alza

Podívejte se na nové produkty internetového eshopu Alza, který se specializuje na elektroniku. Najdete tu výkonný herní notebook, ale i lehký designový notebook na cesty. Na Alza koupíte prověřené a velmi kvalitní výrobky od známých značek.

projít na článek