Výrobníky ultračisté vody Labaqua

Výrobníky ultračisté vody Labaqua od firmy Biosan jsou určené pro přípravu ultračisté vody  třídy 1 a třídy 2. Vyrábí se ve třech provedeních – Labaqua Trace, Labaqua HPLC a Labaqua Bio. Na základě prováděných aplikací a parametrů vyrobené čisté vody si lze vybrat odpovídající typ do Vaší laboratoře. Další přístroje zajímavé z hlediska průmyslového a výzkumného využití, které Vám chceme připomenout jsou bioreaktory RTS. Bioreaktory se vyrábí v jednokanálové nebo osmikanálové verzi přístroje. Jsou to vlastně zařízení pro mikrobiální kultivaci s automatickým sledováním růstové křivky přímo v reálném čase. Jejich uplatnění je velmi široké. Mezi nejčastější aplikace patří sledování chování mikroorganismů v různém prostředí, sledování kinetiky růstu během fermentace nebo testování antibiotické rezistence. Brno – 2022-12-01

projít na článek

Poradna #14 – Labaqua Bio

Labaqua Bio je přístroj  určený na přípravu čisté vody  třídy 1 (ultračistá voda) a třídy 2 (čistá voda). Systém Labaqua Bio dokáže vyrobit vodu s velmi nízkým obsahem organických látek a RNasy / DNasy. Takto přečištěná voda nachází uplatnění především v

projít na článek

Konduktivita vody v průmyslu: O čem vypovídá a jak ji snížit

V tomto díle podcastu O vodě uslyšíte o tom co je to konduktivita vody, proč je měření konduktivity rychlý a efektivní nástroj sledování účinnosti procesu odstraňování rozpuštěných látek a snižování mineralizace vody a samozřejmě jak konduktivitu vody sní

projít na článek

Přerušení dodávky vody

Zítra 4. 8. 2020 bude z důvodu plánovaného přerušení dodávky vody dodavatelem SquashArena uzavřena. Provoz bude obnoven ve středu 5. 8. 2020.Děkujeme za pochopení. The post Přerušení dodávky vody appeared first on Squash Arena Novodvorská Praha.

projít na článek

Průtokový ohřívač vody

Průtokový ohřívač vody The post Průtokový ohřívač vody first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Tohle není kapka vody, ale japonský vodní koláč!

Zdroj: www.extrastory.cz Pokud někdo umí čarovat, pak japonští kuchaři. Sice ještě nedokážou přeměnit vodu na víno, ale zato z vody vykouzlí sladký a úžasně chutný dezert. Vodní koláč neboli shingen mochi, jak jej Japonci nazýva

projít na článek