Vyrobte pelíšek Vašemu mazlíčkovi

Na čtvrtý říjen připadá rok co rok Mezinárodní den zvířat. K oslavě tohoto dne jsme se rozhodli přidat a nabídnout Vám inspiraci na zajímavé pelíšky pro Vaše chlupaté mazlíky!

projít na článek

Vyrobte si vlastní podzimní dekorace !

Nadešel nám oficiálně příchod podzimu se všemi jeho zlatavými barvami. Období, které přímo láká k tomu, obléct do nového kabátku nejen sebe, ale i svůj domov !

projít na článek

Vánoční dárky pro muže

Lámete si hlavu, co letos nadělit pod stromeček Vašemu partnerovi, sourozenci, nejlepšímu kamarádovi a nebo jinému sympaťákovi z Vašeho okolí? 

projít na článek

Vliv alkoholu na oči

Jaký vliv má alkohol na vaše oči? Příležitostné pití alkoholu nezpůsobuje žádné zdravotní problémy, ale nadměrná a častá konzumace již vašemu organismu škodí, oči nevyjímaje. Nadměrná konzumace alkoholu zhoršuje váš zrak a celkové zdraví očí.

projít na článek

Kombinovaná vakcína Priorix

Očkování je již běžnou součástí našeho života. Vakcína Priorix je určena dětem ve věku od 9 měsíců a starším, mladistvým a dospělým. Vhodný čas na podání vakcíny a počet dávek, které mají být podány vašemu dítěti nebo vám, určí váš lékař na základě platný

projít na článek

Domácí léky na kašel u dětí

Když děti trpí kašlem nebo nachlazením, rodiče okamžitě dostávají strach o jejich zdravotní stav. Dát dítěti tradiční lék proti kašli může být problém, protože neexistuje žádná záruka, že je pro děti bezpečný. Navíc by neměly být léky podávány dětem mladš

projít na článek