Výročí 360 let od založení

Našemu gymnáziu je 1.6.2018 přesně 360 let. Oslavy proběhnou spolu s Muzejní nocí.Program akce najdete zde:  Slánská muzejní noc akademie Dějiny a gymnázium je ke stažení zde:  Výročí text  Almanach P.S.ANI najdete zde:  ALMANACH PRACÍ STUDENTŮ KRP  

projít na článek

60. výročí baptistické práce v Aši

Tento rok si připomínáme 60. výročí od založení baptistického sboru v Aši. (V té době jako stanice chebského sboru.) Vzpomínkové setkání se uskutečnilo 15.-17.5.2009.

projít na článek

25. výročí založení LEX - pozvánka

Spolek LEX už 25 let chrání práva legálních držitelů zbraní v České republice. Proto pro Vás LEX ve spolupráci se střelnicí Don Shot a pobočným spolkem LEX Jižní Morava přichystali k tomuto výročí rodinnou střeleckou akci v Brně.

projít na článek

Oslavy výročí školy

Zveme Vás na Výroční akademii, kterou pořádají studenti a absolventi slánského gymnázia při příležitosti 360. výročí založení školy. Akce se koná pod záštitou starosty Královského města Slaný a za podpory Kulturních zařízení města Slaný. Informace najdete

projít na článek

Japonsko 2016

Letos nás čeká seminář a oslava 40. výročí založení japonského dódžó Kató Tomojuki senseie.

projít na článek

Jak navrhovat pohlednice online?

Slavíte výročí založení vaší firmy, otevíráte novou pobočku, rádi byste svým zákazníkům poděkovali? Vytvořte pro svou firmu originální tematické pohlednice. The post Jak navrhovat pohlednice online? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek