VÝROČNÍ ALBUM ZH

Výroční fotoalbum Z&H vyrobené na zakázku. Jednoduché zpracování alba je ve své jednolité barevnosti decentně zdobeno ražbou iniciál s vlastním motem. Symbol lásky je zastoupen drobným motivem srdce na stránkách knižního bloku. The post VÝROČNÍ ALBUM ZH appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

Výroční zpráva za rok 2023

Výroční zpráva za rok 2013 je ke stažení zde: vyrocni-zprava-2023 The post Výroční zpráva za rok 2023 appeared first on CUCU.

projít na článek

VELKÉ KOŽENÉ ALBUM ČTYŘLÍSTKY

Velké kožené album Čtyřlístky je album vyrobené na zakázku. Formát knižního bloku má díky formátu B3 nadměrnou kapacitu. The post VELKÉ KOŽENÉ ALBUM ČTYŘLÍSTKY appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

VÝROČNÍ KNIHA SUPERZOO

Výroční kožená kniha s autorskými věnováními vyrobená pro Superzoo. Přední deska knihy je zdobena ražbou stromu a nápisem s logem firmy. The post VÝROČNÍ KNIHA SUPERZOO appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

KOVOVÉ ALBUM MM

Kovové album vytvořené na zakázku s pískovanými deskami a lesklými iniciálami. The post KOVOVÉ ALBUM MM appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

KOŽENÉ ALBUM OLIVOVNÍK

Kožené album Olivovník je album  vázané na francouzský způsob. Hřbet alba má zapuštěné vazy a hladký, kulacený hřbet. Na deskách je vyražen Olivovník, vycentrovaný na formát desek, který bude doprovázet Vaše vzpomínky při listování albem. The post KOŽENÉ

projít na článek