Výroční schůze jaro ´24

Vážené a milé členky, blíží se první setkání BPK v letošním roce, které bude výroční. Opět se setkáme v sále Institutu umění v Celetné 17, v 10:30, v sobotu 2. března. Zde je návrh programu schůze, tak jak se na něm shodl výbor, pokud máte nějaké další návrhy, budou do programu přidány. Program výroční schůze 2. 3. 2024 1. zahájení, informace o počtu členek, platbách a zůstatku na účtu 2. informace o účasti na Brno patchwork meeting 2024 dvě galerie Podzim a Baroko odsouhlasení finančního limitu pro placenou galerii organizační záležitosti odvezení a přivezení výstavních quiltů, instalace komentované prohlídky v našich galeriích 3. informace o proběhlých výstavách v roce 2023 4. informace o probíhajících a plánovaných výstavách v roce 2024-25 a nových kolekcích Hudba Růže Cesta kolem světa Baroko Výstava v Kutné Hoře 2025 UNESCO 5. výstavy v zahraničí 2024 seznam výstav v Evropě informace o plánovaném výletu do Francie na European Patchwork Meeting v září 24 6. Tell and show Mirka Kalinová bude prezentovat své quilty, seznámí nás s jejich historií, přiblíží nám svůj způsob práce, použité techniky a materiály. 7. Společný klubový quilt předání zhotovených bloků rozprava a případné hlasování o přidání slova Praha do názvu tj. Bohemia patchwork klub Praha 8. Různé “Chlubící chvilka” Prosíme členky, kdo chce, aby přinesly ukázku své práce, co zrovna dělají, aby se pochlubily a abychom se vzájemně inspirovaly. diskuze Článek Výroční schůze jaro ´24 se nejdříve objevil na Bohemia patchwork klub.

projít na článek

Základní informace

Základní informace Česká asociace slavistů (ČAS) je občanské sdružení, zabývající se organizací, rozvojem a propagací české slavistiky a její reprezentací v mezinárodních organizacích. Sídlem sdružení je Ústav slavistiky na Filozofické fakultě Masar

projít na článek

Zápis z výroční schůze

Zápis z výroční schůze OVJ Komenský v roce 2014.

projít na článek

Výroční členská schůze RC PRO-BIO

Pořadatel: Svaz ekologických zemědělců Kdy: Pátek 31.3.2023 od 17.00 Více informací v pozvánce. Rádi poskytneme zázemí i jiným organizacím pro výroční schůze či jiná zasedání. Ozvěte se nám . Telefonní čísla:Restaurace Pegas: +420 353 851 000H

projít na článek

Výroční členská schůze

která se bude konat v pátek 8. března 2024 v zasedací místnosti VOD Kámen. Začátek schůze je v 17.00 hod. Program: 1. Zahájení – volba návrhové komise, zapisovatele a ověřovatele zápisu2. Zpráva představenstva VOD Kámen o hospodaření za rok 20233.

projít na článek

Výroční schůze spolku 22.6. od 18 hod

Vážení členové spolku, srdečně Vás zveme na výroční schůzi spolku Šárecké údolí. Datum: čtvrtek 22.6. od 18 do 20 hod. Místo konání: akci pořádáme tradičně na louce u zastávky Žežulka – V Šáreckém údolí 56. Občerstvení zajištěno ! Program:

projít na článek