Vysazování úhořího monté(video)

V Západočeském územním svazu proběhlo vysazování úhořího monté. Do revírů bylo vysazeno celkem 34kg monté, což představuje asi 102 000 ks malých úhořů. Na to, jak vysazování probíhalo se můžete podívat v následujícím videu.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Vysazování úhořího monté do revírů Zpč. ÚS

Dne 11. 4. 2018 bylo vy sazeno do revírů Západočeského územního svazu úhoří monté. Vysazené úhoří monté pochází z Francie, kde je chytáno na lovištích a následně distribuováno po celé Evropě.

projít na článek

Proběhlo vysazení úhořího monté do revírů Zpč. ÚS

Dne 31. 3. 2023 bylo vysazeno do revírů Západočeského územního svazu úhoří monté. Vysazené úhoří monté pochází z Francie, kde je chytáno na lovištích a následně distribuováno po celé Evropě. Projekt vysazení úhořího monté je podporován financemi ze zdroj

projít na článek

Vysazování pstruha duhového (video)

Podívejte se v našem krátkém videu, jak takové vysazování probíhá...

projít na článek

Vysazování násady úhoře říčního

Úhoř říční je ryba opředená mnoha tajemstvími. Je to dáno jeho stavbou těla, že vypadá jako had nebo je to zvláštním způsobem rozmnožování? A právě způsob rozmnožování je důvodem, že se do našich revírů musí vysazovat. V měsíci dubnu bylo vysazeno do reví

projít na článek

Odvolání zákazu konzumace a vysazování ryb

Na základě laboratorního vyšetření ryb odlovených v řece Úhlavě v souvislosti s havárií na Drnovém potoce, se odvolává zákaz konzumace a vysazování ryb z řeky Úhlavy, Radbuzy od soutoku s Úhlavou a z řeky Berounky.

projít na článek