Výsevy jsou v plném proudu, poradíme na co nezapomenout!

Chcete mít nádherně rozkvetlý balkon či terasu a nákup hotových sazenic se vám zda finančně příliš náročný? Toužíte po vlastní zelenině, utržené přímo ze zahrádky? Pak máte jedinečnou možnost začít z vlastním výsevem a vypěstováním si vlastní sadby. Celá řada zelenin i květin se musí vysévat včas, protože mají dlouhou vegetační dobu. U zelenin to platí []

projít na článek

JARNÍ TOMBOLA je v plném proudu

JARNÍ TOMBOLA v KAJOT INTACTO je plném proudu. Máme za sebou první slosování o 50 000 Kč, které proběhlo 14.4. na všech zúčastněných provozovnách. Na další slosování se můžete těšit už 28.4. Těšíme se na vás a přejeme vám mnoho štěstí ve hře!

projít na článek

Zápis na školní rok 2022/23 je v plném proudu. Těšíme se.

The post Zápis na školní rok 2022/23 je v plném proudu. Těšíme se. appeared first on devítka.

projít na článek

13. ročník soutěže je v plném proudu!

Prázdniny jsou fuč, děti sedí již měsíc ve školních lavicích, a tak i my po účasti na venkovních akcích přes krásné léto chystáme naše "tažení" do škol.

projít na článek

Koření na gril

Grilovací sezóna již odstartovala v plném proudu. Dny jsou dlouhé, noci teplé a není nic lepšího, než si dopřát společné večery se svými přáteli u dobrého vína a grilovaného masa.  

projít na článek

Nové srdce pro Lady

Přípravy Instaforex Loprais Praga Teamu na Rally Dakar 2022 jsou v plném proudu. Ve frenštátských dílnách se již řadu týdnů intenzivně pracuje na úpravách osvědčené Pragy V4S DKR.

projít na článek